Vacanta exotica in Cuba

Nu sunt multe persoane care se gandesc sa-si faca vacanta in Cuba. Aceasta tara ofera insa numeroase locuri spectaculoase pe care le veti aprecia foarte mult. Alegand o astfel de tara, veti vedea ca va veti putea bucura de o multime de locuri si veti constata ca ea va va putea oferi vacanta perfecta pe care o veti aprecia extrem de mult. O vacanta in Cuba ar trebui planuita din timp, astfel incat sa reusiti sa economisiti o parte din bani. Optand pentru o astfel de vacanta, veti constata ca ati facut alegerea cea mai buna pentru ca va veti putea bucura de numeroasele lucruri pe care aceasta tara vi le ofera. Veti putea face o plimbare prin Vechea Havana.

Aceasta zona a fost construita in secolul 17, iar incepand din anul 1982, zona a fost inclusa in Patrimoniul Unesco. Catedrala San Cristobal reprezinta una dintre cele mai importante atractii turistice din acest oras. Trinidad va va incanta datorita faptului ca este impanzit cu niste stradute pietruite. O vizita in acest oras seamana cu o calatorie in timp. Malecon din Havana are o faleza incredibila care se intinde pe mai mult de 6 km. Aceasta zona este foarte populara si de multe ori si foarte aglomerata. Localnicii obisnuiesc sa vina in aceasta zona pentru a se putea bucura de timpul lor liber.

De asemenea, Capitolio din Havana este un alt loc destul de cunoscut. Aceasta cladire reprezinta un tribut adus Capitolului din SUA. Optand pentru o vacanta in Cuba, veti vedea ca va veti putea bucura de numeroase peisaje unice, iar vacanta voastra va fi una foarte placuta. Acest loc va fi perfect pentru voi, el oferidnu-va tot ce aveti nevoie pentru a va reincarca bateriile. Setrviciile turistice din aceasta tara sunt ireprosabile si veti vedea ca veti avea de castigat daca veti ajunge aici.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *