1 Martie se apropie, hai sa cumparam martisoare

In aceasta perioada a anului, imi este imposibil sa nu ma gandesc la copilarie, la perioada in care trebuia sa ducem martisoare invatatoarelor, si ca in fiecare an imi doream cele mai frumoase martisoare de la magazine. Din pacate niciodata nu le primeam, pentru ca din diferite motive, parintii mei ma puneau sa aleg cateva mai prezentabile din cele primite in anii anteriori. Recunosc ca erau ani in care mi se cumparau martisoare, dar cred ca suntem programati sa ne aducem aminte doar perioadele mai putin bune.

Nu stiu din ce motiv, acum nu ma mai deranjeaza atat de mult modul de a rezolva problema aleasa de parintii mei, poate ca pur si simplu am inteles ca au avut perioade bune si perioade mai putin bune, dar pana la urma intr-un fel sau altul niciodata nu m-au lasat sa plec de acasa fara numarul de martisoare de care aveam nevoie la scoala.

Recent am citit cateva lucruri interesante despre martisoare, si recunosc ca m-au captivat, voi incerca sa tin minte acele lucruri, pentru a le povesti si fetitei mele. Si pentru Maya inca nu se afla la varsta la care trebuie sa imparta frumosul simbol al primaverii, voi cauta martisoarele potrivite pentru mine, si pentru persoanele mele dragi.

De unde poti achizitiona cele mai minunate martisoare?

Pentru ca timpul nu imi mai permite, m-am decis sa fac o mica schimbare si sa nu mai las pe ultima suta de metri achizitionarea acestora, ci pur si simplu voi intra pe internet si voi cauta cele mai frumoase martisoare, pentru ca iti spun sincer…desi vremea ne spune altceva intr-un fel sau altul martisorul este vestitorul primaverii.

Intr-un fel sau altul cred ca m-au molipsit motivele traditionale, posibil sa fie de vina si perioada in care ne aflam, m-am gandit sa aleg cateva martisoare reprezentative, si cred ca cel de mai jos este perfect.

Iti spun sincer ca aceste martisoare, cu motive traditionale mi se par fascinante, poate si pentru faptul ca pana acum nu am vazut acest tip de brosa la mine in zona, sau poate ca timpul incepe sa isi puna amprenta pe mintea mea, si incep intr-un fel sau altul sa apreciez frumusetea lucrului romanesc, dar si a traditiilor care incet, incet, incep sa se stinga.

Nu cred ca mai are sens sa iti spun ca eu voi comanda aceste martisoare din timp, pentru ca nu vreau ca pe data de 1 Martie sa ma trezesc fara ele. Nu mai sta pe ganduri si fa ca mine, cumparati din timp martisoarele, pentru ca asa sigur vei sta ca grija acestora, si daca alegi sa le comanzi dintr-un magazin online, vei avea garantia ca vor ajunge in timp util.

13 comentarii la „1 Martie se apropie, hai sa cumparam martisoare

  1. Ai dreptate, putem incepe sa cumparam martisoare de pe acum, o sa ma uit pe site sa vad daca au bijuterii placate cu aur, mie astea-mi plac cel mai mult. Macar port acel martisor drept brosa, nu-l arunc la gunoi a doua zi.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *