Ce inseamna un smartwatch pentru copiii tai

Smartwatch-urile nu mai sunt doar pentru adulti. Acestea poti fi potrivite si pentru copii. Copiii de azi cresc inconjurati de computere, tablete si diferite platforme de socializare: Facebook, Youtube, etc. Tehnologia a fost intotdeauna o parte a vietii lor – destul de diferita cu doar cateva decenii in urma, ce-i drept. Unii parinti vor sa-si incurajeze copilul sa fie mai activ, deci pot sa opteze pentru un dispozitiv care sa urmareasca activitatea lor.

Obezitatea din copilarie reprezinta o problema grava in multe tari dezvoltate, punand copiii la diferite riscuri datorita sanatatii lor precare. Alti parinti doresc sa stie ca ai lor copii sunt in siguranta, deci opteaza pentru un astfel de dispozitiv care le permite sa ramana in contact si sa urmareasca locatia lor GPS in timp real. De aceea si copilul tau are nevoie de un smartwatch pentru copii.

Este important sa faci niste cercetari inainte de a decide asupra unei achizitii. Exista o multime de factori diferiti de luat in considerare. Copiii se pot juca diferite jocuri pe ceasul lor sau isi pot sincroniza ceasul cu smartphone-ul, astfel incat sa nu piarda niciodata acel mesaj de la mama sau tata spunandu-le sa vina acasa pentru ca masa lor este aproape gata. Poti chiar sa setezi alarme si sa creezi liste de sarcini.

Daca te gandesti sa-i cumperi copilului tau un smartwatch, fie pentru ziua de nastere, fie pentru siguranta lui, trebuie sa iei in calcul diferite functionalitati pe care le are ceasul dar si pentru nevoile copilului tau.

Smartwatch-urile pentru copii, in esenta, functioneaza ca un smartphone care poate fi purtat. Parintii pot comunica cu copilul prin functia de telefon mobil si diferite aplicatii si pot urmari locatia copilului prin intermediul unei aplicatii.

Pe langa faptul ca un smartwatch este un device relativ nou, atractiv ca design si pe placul copiilor, acesta are si niste functii care ajuta parintii acestora cu mai multe informatii. Desi monitorizarea constanta nu trebuie sa fie neaparat o parte in educatia copiilor si nu trebuie sa le ocupam teritoriul intru totul, este o buna optiune daca este folosita inteligent. Nu trebuie sa lasam impresia strict de supervizare asupra copiilor deoarece acestia vor renunta sa-l mai poarte.

Asadar, achizitioneaza un smartwatch pentru copiii tai si lasa-i pe ei sa descopere aplicatiile si functiile acestuia. Cu cat va fi mai curios, cu atat va invata mai repede sa se descurce cu noua tehnologie iar tu vei fi un parinte mai linistit.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *