Cincizeci de umbre intunecate/Fifty Shades Darker -E.L. James- recenzie

Oficial am terminat cea de-a doua carte din seria Fifty Shades, recunosc ca mi se pare putin cam dificil sa faci recenzia unei carti imediat dupa ce o citesc, pentru ca am tendinta de a povesti totul, sau macar unele parti ce mi s-au parut interesante.

Mi-a placut mai mult ca primul volum, fiind parca mai interesant. Nu m-am putut abtine si am vazul fimul pana sa termin cartea, dar asta nu imi va afeca recenzia.  Aventura continua pentru Anastasia Si Christian, si trebuie sa iti spun ca de-a lungul acestui volum am stat cu sufletul la gura. In primul rand pentru ca vroiam sa stiu de ce se numeste asa, ce se va intampla cu acest cuplu, care si-au inceput povestea cu un interviu si un contract. Totul se schimba cand intre ei apare asa numita chimie, si o nevoie de a fi unul langa celalalt.

Daca primul volum se termina destul de diferit, inceputul celui de-al doilea este super, imi place enorm cum ajung sa lase in urma un contract de confidentialitate. Intr-un fel sau altul trecutul revine in prezent, si Domnul Christian Grey ajunge sa lase in urma un stil de viata totul diferit de ceea ce viitorul ii promite, alaturi de Anastasia Steel.

Iti spuneam ca am vazul filmul, si recunosc ca mi-a placut, desi cum era normal…sunt cateva diferente destul de vizibile, totusi este destul de ok, in comparatie cu prima parte – dar tin sa mentionez ca aceasta este doar parerea mea.

Revenind la carte, ei bine Anastasia afla adevarul despre ceea ce il face pe Christian sa fie un Dominator, sau un Sadic – asta va trebui sa afli tu, pentru ca in acest volum se intampla multe, sunt multe dezvaluiri, dar si intamplari pline de iubire, emotionate, care te vor face sa citeste pagina cu pagina cu si mai mult interes.

Oficial Cincizeci de umbre intunecate/Fifty Shades Darker, este un volum interesant, si sunt absolut sigura ca si urmatoarele doua ma vor tine cu sufletul la gura, la fel cum a fost si acesta.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *