Costume de baie de pe Zaful.com

In fiecare an, la sfarsitul iernii si inceputul primaverii imi fac acelasi plan, imi pun aceeasi dorinta, si intr-un fel sau altul nu ajung niciodata sa duc planul la bun sfarsit. In fiecare an visez la un trup de invidiat, la plimbari pe plaja, si la multe alte lucruri, printre care si purtarea unui costum de baie de invidiat.

Din diferite motive, mai mult lenea, comoditatea si lipsa de ambitie ajung sa renunt la acest plan si la aceasta dorinta, si intr-un fel sau altul la sfarsitul anului spun acelasi lucru: iar nu am ajuns la kilogramele dorite.

In fine, nu despre complexele mele vreau sa iti vorbesc, ci despre ce costume de baie am gasit pe zaful, pentru ca aceasta este unul din magazinele mele online preferate. Il stiu de ceva vreme si recunosc ca am gasit cateva produse ce isi merita toti banii, printre care costume de baie, geci, bluze sau ghiozdane, pentru ca acestea sunt principalele produse dupa care ma uit in astfel de magazine.

Mi se par interesante costumele de baie dintr-o singura piese, pentru ca intr-un fel sau altul iti ofera putin mai multa intimitate decat cele din doua piese. Totusi trebuie sa recunosc ca au evolut enorm de mult, si vreau sa iti arat un model interesant gasit pe site.

Click aici daca vrei sa vezi mai multe detalii despre acest costum de baie. Eu pot sa spun sincer ca pe site vei gasi mai multe detalii, informatii despre ce ai nevoie pentru a alege un costum de baie potrivit.

Am cautat mai multe modele, si m-am uitat si dupa costume de baie in doua piese, sau bikini, sa spun asa, si drept sa iti zic am gasit un model destul de frumos.

More details here.

Imi mai place si acest model, mi se pare interesant sutienul, fiind unul cu franjuri si stiu ca anul trecut acesta era in trend. Recunosc ca eu una mereu ajung sa aleg ceea ce este in trend intr-un an abia anul urmator…nu cred ca tine de ceva, ci pur si simplu cred ca atunci ajung sa inteleg moda.

Here mode details

Nu stiu care sunt principalele criterii dupa care tu alegi un costum de baie, dar eu una ma uit in general sa nu fie foarte indecente, si sa imi ofere putina intimitate. De asemenea recunosc ca ma uit si pe zaful blog, pentru ca mereu gasesc informatii destul de interesante care ma ajuta sa imi aleg produsele preferate de pe site.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *