Costume de halloween

Imi aduc aminte aproape in fiecare an cum sarbatoream Haloweenul in clasele 5-8. La ora de limba engleaza era o distractie mai ales in apropierea acestei sarbatori. Pentru ca daca ne gandim bine in afara este considerata o sarbatoare. Azi vreau sa vorbim despre costume de Halloween. Pentru ca stiu sigur ca atunci cand v-a incepe Maya gradinita aceasta va ajunge pe lista de prioritati in luna octombrie.

Nu stiu exact de costum as alege pentru Maya, dar cred ca si-ar alege singur un costum. Si intr-un fel sau altul ma gandesc ca ar alege o pisicuta, pentru ca in prezent face ca pisica cat e ziua de lunga.

De unde poti cumpara costume de Halloween?

In primul rand pot spune ca de pe internet, pentru ca in prezent aceasta este cea mai buna sursa pentru astfel de cumparaturi, il al doilea rand din magazinele normale, sau din magazinele cu haine de inchiriat. Am observat ca aceastea au inceput sa fac acest lucru, nu doar pentru Halloween ci si pentru orice alta ocazie.

Desi este o sarbatoare imprumutata, imi place ca le pune copiilor mintea la incercare. Ii face sa vrea sa fie cat mai interesanti, cu cele mai unice costume.

Imi aduc aminte ca in clasa a 7-a m-am deghizat in vrajitoare. Mi-am facut singura palaria, am luat o rochie de la mama din sifonier, neagra. Apoi m-am machiat destul de strident, mi-am facut buzele cu un creion colorat, verzi.  Cand m-am intalnit cu colegii mei, mi-au spus ca sunt cea mai autentica vrajitoare. Trebuie sa recunosc ca am fost foarte mandra de creatia mea.

Mi-ar face placere sa mesteresc la un costum pentru Maya, cred ca ar fi o activitate destul de interesanta pentru amandoua, ,mai ales pentru ea, care va purta cu mandrie costumul sau de Halloween.

Mi se pare foarte important sa petrecem timp cu copii nostri, fie ca vorbim de costume de Halloween, de gatit sau de facut prajturi. Sau daca ai indemnarea necesar si timp, punete la mintea lor, pentru ca acestea mici detalii ii fac cu adevarat fericiti si ii ajuta sa se dezvolte altfel.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *