Ingredientele pentru un photoshooting de nunta reusit

Inca de cand s-au inventat primele camere de fotografiat, a inceput sa se dezvolte si arta fotografiei de nunta, iar acum a devenit un trend de maxima importanta ca mirii sa se pozeze in ziua fericitului eveniment al casatoriei. In continuare va prezentam care sunt elementele esentiale din poza de nunta a cuplului.

Daca privim fotografii vechi de nunta, cum ar fi cele ale bunicilor sau strabunicilor, vom vedea ca ele au in comun prim-planul alb-negru al perechii indragostite, intr-un spatiu interior sau exterior. Camerele moderne din ziua de astazi scot fotografii de inalta rezolutie, color, ce se dinting adeseori de cele vintage prin claritatea si calitatea superioare. Tocmai de aceea, conteaza foarte mult fiecare detaliu capturat de obiectiv.

Un fotograf profesionist, specializat in fotografia de nunta, va sti sa surprinda printr-un filtru artistic emotia evenimentului. Un cuplu proaspat casatorit sau pe cale sa isi uneasca destinele care a optat pentru verighete de lux 3D  cu siguranta va dori ca magicianul din spatele aparatului foto sa scoata in evidenta si aceste bijuterii-simbol al dragostei eterne. Noile design-uri tridimensionale modelate din aur galben, roz sau alb ori din combinatii ale acestor metale pretioase transpuse in imagini intr-un decor abil creat de fotograf sau la alegerea indragostitilor, raman posteritatii, pentru a fi admirate si de catre generatiile urmatoare.

In afara de inelele de nunta din aur, costumele mirilor, buchetul de flori sau rochia miresei, decorul exterior joaca un rol semnificativ in crearea unor poze originale, deosebite. Asadar, puteti opta pentru un photoshooting la malul marii pe o plaja insorita, in fata bisericii unde a avut loc ceremonia, intr-o gradina inflorita etc. Peisajele exotice sau cele montane se numara si ele printre preferintele cuplurilor pe cale sa se casatoreasca sau care de abia au semnat documentele. In timp ce romanticii incurabili adeseori cauta sa redea prin fotografiile de nunta o zi plina de farmec, prin crearea unei atmosfere fantastice, alte perechi de indragostiti se rezuma la a poza in posturi expresive si tandre, pline de realismul momentului, impreuna cu rude sau prieteni. Si unii, si ceilalti insa pun accent pe scoaterea in evidenta a verighetelor care le impodobesc mainile.

Am putea considera, in concluzie, ca cele doua benzi de casatorie ale mirilor joaca un rol fundamental in crearea unor poze de nunta reusite. Totusi, nici verighetele, nici design-ul rochiei de mireasa sau costumul impecabil al mirelui nu pot suplini zambetele, tandretea sau ochii sclipind de flacara iubirii care constituie probabil cel mai important ingredient al unor fotografii reusite de cuplu casatorit.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *