Locul unde mi-am regasit frumusetea

Ma priveam innebunita in oglinda si imi venea sa o sparg. Preferam sa-mi intre cioburile in carne, sa ma taie pana la os, numai sa nu mai vad pleoapele umflate si lasate peste ochii mei frumosi. Imi aminteam cate laude nu obtinusem eu cu privirea aceea misterioasa si albastru-nevinovata din copilarie pana acum.

„Doamne, ce ochi are fata asta!” auzeam pe oriunde treceam, iar aprecierea imi umplea sufletul de bucurie. Ce vor spune aceiasi admiratori acum: ”Imbatraneste si ea, ce sa-i faci! Nu si-a pierdut culoarea ochilor, dar i s-au lasat pleoapele si sprancenele”.

Asa, deci! Batranete, ma ataci din toate partile, dar nu ti-ai gasit omul! Nu cedez fara lupta sa stii de la mine. Ma iau la tranta adesea si cu mediocritatea altora ca Don  Quijote cu morile de vant.

In trecut, se spune ca oamenii care incalcau grav legile, ca sa nu fie ucisi cu pietre sau in alt mod alergau catre cetatile de scapare, iar daca apucau sa intre pe portile acestora se considerau salvati.

Ca sa scap de batranete si sa-mi regasesc frumusetea, voi poposi si eu la Clinica Dr Renert.

De ce consider acest loc „cetatea sigura a salvarii frumusetii mele”?

Doctorul Renert detine acea frumusete totala care iti inspira incredere. Daca ar fi fost urat, cine ar fi venit la cabinet sa-si recapete frumusetea? Cand ii vezi fata perfecta, buzele pline, parul des si aranjat, iti dai seama ca detine secretele frumusetii.
Parerile clientilor. Vedete serioase lauda prestatia si caracterul doctorului Renert. Poti judeca activitatea unui om dupa recunostinta celor pe care i-a ajutat, iar Teo Trandafir, Anda Adam, Diana Munteanu arata fabulos si nu mint.
Pregatirea profesionala a esteticianului si modul in care se dedica profesiei.
Aparatura performanta si faptul ca aceasta clinica tine pasul cu toate noile descoperiri in materie de frumusete de pe lumea intreaga.
Tarifele corecte care permit si oamenilor obisnuiti sa aiba acces la infrumusetare.
Inainte de a ma prezenta la clinica mi-am facut temeinic temele. Asa am aflat ca doctorul Renert imi poate sterge cearcanele si nu voi mai fi nevoita sa le maschez mereu cu produse cosmetice. Aveam de ales intre: umplerea cu acid hialuronic, umplerea cu grasime proprie sau depigmentare.

Am apreciat faptul ca toate procedurile si tratamentele sunt prezentate detaliat si cinstit. Ti se spune cat trebuie sa stai in casa dupa o operatie, care sunt riscurile si contraindicatiile. Asadar am facut lista de dorinte si am trecut in cap de lista eliminarea cearcanelor, apoi am trecut la capitolul interventii in zona pleoapelor. Iata ce imi propunea doctor Renert sa redea frumusetea ochilor mei de odinioara:

– ridicarea pleoapei superioare cu Dysport sau cu microfibre;

– imbunatatirea totala a aspectului pleoapelor cu laser Co2;

– blefaroplastia cu laser.

Doctorul Renert raspunde nevoii de frumusete si tinerete vesnica a oricarei femei si poti iesi tunata-tunata din clinica sa, in sensul ca se pricepe sa faca imbunatatiri totale.

Dupa fata vor urma sanii, apoi gatul, corpul pentru ca nu este deloc elegant sa apari oricum pe strada, cand frumusetea poate fi restaurata.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *