Luciu de buze mereu in trend

Azi mi-am adus aminte de copilarie, de perioada in care ii luam rujul mamei mele si ma dadeam de zor cu el. De ce mi-am adus aminte de copilarie…ei bine pentru ca Maya a dat iama in trusa mea de farduri, si dintre toate lucrurile din cutia cu minuni, a gasit un luciu de buze nou.

Nu degeaba se spune ca atunci cand este liniste, un copil face ceva, ei bine asa a fost si in cazul meu. Maya este o fetita energica, si pe care este imposibil sa nu o simtit in casa, dar ieri pur si simplu s-a linistit, nu ziceai ca face ceva. Mare mi-a fost suprinza cand am vazut-o.

Era pictata pe toata fata, desi nu erau un luciu de buze foarte inchis la culoare, toata fata ii stralucea, dar si partea din spate a patului, pentru ca acolo s-a gandit ea sa se ascunda.

Vreau un luciu de buze nou!

Pot spune ca m-am invatat minte, si de acum nu voi mai lasa lucrurila la inaltimea ei, doar asa voi fi sigura ca nu vor mai aveam de suferit. M-am apucat sa caut alte luciuri de buze, pentru ca pur si simplu faptul ca Maya mi-a stricat luciul de buze,  m-a facut sa vreau sa imi cumpar altele, nu doar unu, ci mai multe, asa ca sa uit de suparare.

Eu le aleg pentru ca ofera buzelor un aspect placut, le ofera ingrijire si culoare in acelasi timp, fiind usor de aplicat. Am inceput sa folosesc acest tip de produs, din primii ani de liceu, abia mai tarziu am ales rujurile clasice, dar si in prezent folosesc luciu de buze, aproape zilnic.

Imi place sa le folosesc pe post de balsam de buze, nu au aceleasi proprietati, dar eu le prefer pe aceastea, in primul rand pentru ca au un miros placut, un luciu specific, foarte finut si senzual, dar si pentru ca balsamul de buze clasic isi schimba textura daca este tinut la cald.

Nu stiu tu ce tip de produs pentru buze alege, daca balsam de buze, luciu de buze sau clasicul ruj, dar eu una optez de cele mai multe ori pentru cea de-a doua varianta, fiind pentru mine mai usor de folosit si mult mai placut.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *