Manichiura saptamanii #6

Se pare ca iar am sarit o saptamana, dar iti spun sincer ca nu am avut intentia asta, ci pur si simplu karma nu a fost de acord cu mine. Am incercat sa imi fac unghiile de ori, de fiecare data am ales ceva diferit, dar pentru ca nu stau linistita sa mi se usuce unghiile, de fiecare data acestea s-au stricat. Astfel am ajuns la inceput sa saptamana cu unghiile date doar cu lac transparent.

Ei bine de data aceasta m-am pregatit din timp, nu am mai lasat acest articol pe ultiam suta de metrii, si mi-am ales modelul dorit de vineri, le-am facut sambata si duminica totul era live.

Am ales sa folosescu un water decals, STZ-102, fiind un model cu flori…cred ca intr-un fel sau altul incepe sa creasca in sufletul meu dorita de a veni primavara. Apropo ati vazut ca au aparut ghioceii?

Ca oja de baza am folosit un tratament de unghii, marca Avon si ca top coat-ul de la Cupio. Rezultatul este acesta:

Rezultatul imi place, desi imi pare rau ca mi-a iesit manichiura aceasta saptamana trecuta, si ca astfel am ratat un nou articol din aceasta serie. Sper sa nu se mai intample, dar pana data viitoare va las in companie acestei manichiuri.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *