Mobila , confortul din camera ta

Obiectele de mobilier au cel mai important rol in casa ta. Acesta genereaza o stare de liniste in momentul in care ajungi stresat de la serviciu. Probabil ca si tu te confrunti cu astfel de probleme, iar mobila ta nu te ajuta in rezolvarea acestora.O solutie esentiala pentru combaterea acestor stari este comandarea unei mobile creata pentru relaxarea ta. In cele mai multe cazuri mobila la comanda reprezinta o solutie pentru gasirea pieselor de mobilier potrivite pentru tine.
Starea de relaxare este generata de cele mai multe ori de modul in care iti petreci timpul. Poate ca ai auzit de principiile chinezesti feng shui care reprezinta o modalitate de relaxare prin aranjarea obiectelor de mobilier dupa cateva reguli simple.Pentru a lasa prosperitatea sa intre la tine in casa, trebuie sa te bazezi pe niste principii care iti vor oferii un spatiu incarcat de energii pozitive. Se recomanda ca in casa ta sa existe diferite plante care iti vor purifica aerul intr-un mod natural, de asemenea spatiul personal trebuie sa respecte anumite reguli:
• patul trebuie sa fie asezat cat mai departe de usa dormitorului
• lasati spatiu liber intre pat si perete
• evitati ca patul sa fie asezat cu picioarele catre usa, aceasta se mai numeste si pozitia mortului
• evitati excesul de obiecte electronice din camera dumneavoastra deoarece influenteaza negativ odihna pe parcusul noptii si nu numai
In afara de aceste criterii de care poti tine cont, mai exista si altfel de modalitati prin care iti vei transforma camera intr-un spatiu primitor si calduros.Tine cont ca o camera trebuie foarte bine aerisita si luminata, asa ca incearca sa nu aglomerezi foarte mult incaperea cu obiecte de mobilier si lucruri inutile.Daca vei tine cont de aceste lucruri, efectele negative vor disparea garantat, iar tu iti vei regasi linistea interioara.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *