Petrecere pentru copii, o adevarata provocare

De cand a aparut Maya in viata mea, prioritatile mele s-au schimbat. Iti spun drept ca nu credeam ca este posibil asa ceva, dar uita ca este exact cum spuneau parintii mei, totul se schimba cand apare un copil. Acum ca fetita mea a crescut si incepe sa stie ce se intampla atunci cand vine ziua ei, am inceput sa caut detalii importante pentru a organiza o petrecere pentru copii reusita.

Am inceput sa fac liste cu lucruri de care am nevoie, dar si cursuri pe care mi-as dori sa le fac pentru a fi mult mai pregatita pentru aniversarea celor patru anisori ai Mayei. Am trecut pe lista lectii gatit de la chefi, pentru ca mi-as dori sa fac diferite gustari haiose, dar delicioase pentru invitatiei ei.

Ce as gati la o petrecere pentru copii?

Mi se pare de-a dreptul interesant faptul ca poti gasi atat de multe lucruri in mediul online, ca poti  gasi lectii de gatit,  dar si multe informatii care te pot ajuta sa organizezi o petrecere pentru copii minunata. Desi mi-as dori sa ii organizez Mayei o petrecere unica, nu cred ca voi alege o petrecere tematica, ci pur si simplu ii voi organiza o petrecere acasa, impreuna cu fetitele cu care se joaca ea.

Mi-as dori sa ii fac senvisuri delicioase cu forme diferite, cupcake-uri colorate si bineinteles un tort deosebit. Tocmai din acest motiv aleg sa caut informatii din timp, imi poti spune ca sunt un pic nebuna, pentru ca mai ziua ei este abia in luna noiembrie, dar chiar vreau ca la implinirea varstei de 4 ani, vreau sa aiba parte de o petrecere minunata.

Cred ca niste lectii gatit de la chefi sunt perfect nu doar pentru o petrecere aniversara, ci sunt utile cu orice ocazie, mai ales cand doresti sa iti ii surprinzi pe cei dragi. Desi gasesti foarte multe retete pe internet, cred cu tarie ca nu toate iti vor iesi la fel de aspectoase precum sunt prezentate in poza, pentru ca acolo se vede clar mana unui maestru.

De aceea cred ca este indicat sa apelem la specialisti atunci cand avem nevoie, pentru ca ei ne vor ajuta sa avem preparate exceptioanale cu orice ocazie.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *