RomaniaTonight.ro in slujba artei

Suntem o familie de pictori ambitiosi, care ne inspiram din natura, pictam din imaginatie, dar nu reproducem nici macar tablourile pe care le divinizam, din mandrie creatoare.

S-a dus vremea cand ne mandream cu reproducerea unei picturi de Grigorescu sau de Luchian, dorim ca sa se vada stilul nostru in orice tablou pe care il expunem.

De unde ne inspiram? Din peisajele maiestuoase de munte!

Pentru asta am recurs la ajutorul platformei RomaniaTonight.ro sa rezervam cazare hoteluri, pensiuni si apartamente in regim hotelier Muntele este frumos in orice anotimp, de aceea mergem des sa ne inspiram la fata locului. Surprindem adesea turmele de oi, oamenii pe jumatate morti de oboseala, dar impinsi de dorinta de a ajunge in varf, copii luand primele lectii de schi.

Cautam in mod regulat si foarte des cazare Valea Prahovei Pe platforma RomanianTonight.ro ne orientam sa alegem locatiile care sa ne inspire. Uneori pictam de la fereastra, cand perspectiva asupra muntelui este generoasa.

Pentru noi, forma ideala de cazare este la pensiuni Sinaia. si adoram mansardele.

Intr-o pensiune poti sa pictezi si din curtea interioara si din foisorul de lemn, dar si de la mansarda cu vedere catre munte. Lumea s-a obisnuit cu noi, iar cei de pe platforma ne informeaza despre toate ofertele de cazare. Eu sunt genul de pictorita care adora iarna, sotul meu este creatorul solar care stie sa redea perfect jocul de umbra si lumina.

Suntem doi oameni complet diferiti, dar dragostea pentru arta si preferinta pentru aceleasi valori ne uneste. De pilda amandoi divinizam pictorii romani si consideram ca daca ar fi fost putin mai norocosi si tablourile lor ar fi intrat in patrimonial artei universal.

Cine stie? Poate ca noi vom fi mai norocosi, fiindca expunem deja in lumea intreaga si pretutindeni, lumea ne intreaba, daca peisajele sunt reale sau sunt exclusive rodul imaginatiei noastre. Le spunem exact cum stau lucrurile si asa promovam Romania si frumusetile ei inegalabile in lume.

Dar cat de mici si neajutorati am fi fara paltforma despre care v-am vorbit? Greu le-ar fi unor pictori cu capul in nori sa alerge pe la toate cabanele, hotelurile si pensiunile cu instrumentele lor de pictat in spate!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *