Weeks in photo #3

Luna februarie s-a terminat, nu imi vine sa cred ca pur si simplu am intrat deja in luna februarie…parca acum era 1 ianuarie. A venit timpul celui de-al treilea articol din seria weeks in photo, si drept sa iti spun am avut o saptamana tare interesanta.

Voi incepe prin ati spune ca am terminat Fifty Shades Darker, i-am facut recenzia, o gasesti pe blog, la categoria Ce citeste Alina, de asemenea am inceput sa citesc Cismigi&Company – Grigore Bajenaru, o carte despre care iti voi povesti tot in aceeasi categorie, imediat ce o voi termina.

De asemenea iti voi spune ca am ajuns la Starbucks, poti sa razi cat vrei, dar iti spun sincer ca pana acum nu am reusit sa ajung. Dar ma bucur ca am fost, pentru ca am baut o super ciocolata calda.

As fi incercat o cafea, dar fiind vorba o iesire pe seara, am optat pentru ciocolata calda cu caramel, yammy!

Un alt lucru pe care ti-l voi spune este ca am renuntat la zahar, paine, si alte lucruri pe care  nu le consider ok pentru

dieta, m-am decis sa imi schimb modul de viata si singura sursa de zahar, sa o numesc asa este cafea de dimineata, in rest sunt fericita. Bine nu voi spune hop pana nu sap groapa, pentru ca astfel de porniri am mai avut, dar de data aceasta sper sa ma tina ma mult.

Azi am intrat in posesia cadoului de la Blind Date With a Book, am primit doua carti din categoria romance, pentru ca eu asta am ales, un minunat semn de carte si o ciocolata, pe care recunosc ca o va manca altcineva, pentru ca eu chiar nu vreau sa o gust. Sper sa reusesc sa mi-am propus si sa dau cateva kg jos.

Recunosc ca am avut o saptamana interesanta, plina de colete, cu produse pe care ti le voi prezenta in perioada ce urmeaza, cu o dorinta in suflet destul de mare, pe care sper sa o indeplinesc, si care sper sa nu se stinga cu timpul. Maine voi publica „Manichiura Saptamanii” m-am gandit o un model interesant, sper sa imi asa si sa iti placa.

Pana saptamana viitoare ca iti voi povesti iar in poze cum a fost, te astept sa ramai alaturi de mine, pentru ca voi incerca sa public lucruri interesante, si sa iti prezint ce produse am primit.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *