Weeks in photo #4

O noua saptamana s-a terminat, asa ca a venit timpul sa iti povestesc cum a fost saptamana mea. Pot sa iti spun ca mi s-a parut uimitoare, plina de activitati interesante. Am avut ocazia sa ma plimb prin centrul orasului, sa vizitez un anticariat de unde mi-am cumparat doua carti, am dat pe ele 6 lei – amandoua. Erau singurele disponibile, dar mi-am

propus sa intregesc seria.  Am ajuns la posta locala, pentru a ridica un

colet plin de bunatati. Nu este un colet extern ci un colet de la o buna si minunata prietena. I-am spus sa imi comande agenda de la Avon, cea pentru anul 2018, dar pe langa aceasta ma primit o noua carte, doua rujuri, trei oje si doua sapunuri. 

Acestea sunt rujurile si ojele primite. Imi plac enorm de mult si toate se potrivesc perfect cu mine, este totusi ceva normal, pentru ca Maria ma cunoaste destul de bine.

Tot saptamana aceasta am primit doua deodorante, ambele miros uimitor si imi plac enorm. De asemenea am reusit sa termin cartea inceputa saptamana trecuta: Cismigiu et Comp. cartea careia i-am facut recenzia pe blog.

Iti spun sincer ca am avut o saptamana interesanta, plina de lucruri frumoase, interesante  si cu experiente noi. Pentru prima data dupa mult timp am intrat intr-un DM de unde mi-am luat o alta acetona, pentru ca am ramas fara, si sincer cea din comert, cel la 2 lei sticluta nu imi plac, parca nu isi fac treaba bine…pot spune ca sunt ciudata, dar serios ca nu ma atrag, le prefer pe cele de la DM.

Tot dintr-o librarie i-am cumparat unei prietene doua semne de carte, ti le arat pentru ca si ei i le-am arata deja, desi abia luni va intra in posesia lor.

Pe aceste doua semne de carte am dat fix 2 lei, era 0.99 de lei pe unul, si pentru ca de mult imi doream un semn de carte magnetic, mi-am luat si mie unul.

Ma bucur enorm ca saptamana ce sa terminat a fost atata de interesanta si de plina de lucruri frumoase.

Iti voi prezenta mai taziu si doua carti luate pentru Maya, dar voi dedica un articol special acestor carti, deoarece consider ca Maya a ajuns la varsta la care trebuie sa invete diferite lucruri, mai ales ca va merge la gradinita anul acesta.

In concluzie, pot spune ca saptamana patru, a fost chiar super. si ma bucur ca am avut ocazia sa va povestesc despre ea.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *