Afaceri prospere cu o baza de date cu firme structurata pe domenii de activitate

Orice afacere are nevoie de un imbold pe piata pentru o promovare ca la carte a brandului: o baza de date cu firme poate reprezenta punctul de plecare care sa lanseze si chiar sa relanseze o afacere inceputa mai demult sau una abia pusa pe picioare.

Publicitatea ocupa un loc important in cadrul fiecarei compani, iar furnizorii de servicii si produse stiu cel mai bine lucrul aceste. Pentru ca activitatile de promovare sa se desfasoare asa cum trebuie cand vine vorba de compania dumneavoastra, portalul https://marketingdirect.biz/ va ofera acces la o baza de date de clienti.

Mai precis, este vorba despre o lista firme din tara si capitala care va este de folos atunci cand vreti sa atrageti potentiali clienti si investitori. Si in acest fel, vei putea stabili parteneriate de lunga durata; cu informatii firme dintre cele mai variate, veti putea fi sigur ca veti adresa celor care asteapta sa afle tot ce este mai nou in materie de servicii si produse.

Domeniile de activitate incluse in baza de date cu firme

Companiile, societatile, institutiile, ONG-urile care si-au exprimat acordul de a fi incluse in aceasta baza activeaza in urmatoarele sectoare de activitate:

  • Agricultura;
  • Constructii;
  • Industria prelucratoare;
  • Comert;
  • Industria hoteliera etc.

Odata cu aceste categorii, lista de firme este structurata in functie de judet si oras, dar si dupa codul CAEN. Acest lucru permite utilizatorului o cautare mai facila pentru ca a gasit imediat clientii care sa se arate dispusi sa le cunoasca produsele si serviciile.

Pe langa firmele cu experienta pe piata din tara noastra, baza de date furnizata prin intermediul portalului include si societatile nou create furnizandu-le clientilor informatii in timp real. Astfel, clientilor nu le ramane decat sa inceapa sa se ocupe de campaniilor lor de marketing.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.