Dantura santoasa cu ajutorul unui cabinet stomatologic in sector 1

Sunt sigura ca ai vazut la televizor si in mediul online produsele menite sa fizeze proteza mobila. Pot spune drept ca sper sa nu ajung in aceasta faza vreodata, si pentru a evita acest lucru, am decis sa incep din timp sa am grija de dantura mea. Totusi mi se par utile produsele pentru fixarea protezei, dar hai sa vorbim putin despre proteze dentare fixe,  dar si despre cabinet stomatologic in sectorul 1, un anume cabinet, locul care m-a facut ca merg cu placere la stomatolog.  

Am ajuns sa trec pragul unui cabinet stomatologic in sectorul 1, iti spun sincer ca atunci cand durerea de masea isi face simtita prezenta, nu mai stai pe ganduri si mergi unde vezi cu ochii. Daca de obicei merg pe recomandari, de data asta pentru ca eram in zona si pentru ca durerea de dinti devenea din ce in ce mai scaitoare, nu am mai cautat recomandari, am mers pur si simplu pe instinct.

Recunosc ca ma bucur ca am facut-o pentru ca de atunci problemele dentare au disparut, si de fiecare data cand trebuie sa merg la consult, merg cu placere, pentru ca pur si simplu stiu ca ma las pe mana unor profesionisti.

Ce alte servicii ofera acest cabinet stomatologic in sector 1?

In primul rand sa trecem pe lista ca aici am gasit cele mai bune preturi pentru implanturi dentare, dar si faptul ca am gasit detaliat informatii despre parodontoaza dar si tratament parodontoza. Inainte sa continui lista cu servicii ofera, vreau sa te intreb daca stii ce este parodontoza?

Eu una am gasit cateva informatii interesante, atata pe internet cat si la cabinetul stomatologic, dar recunosc ca cel mai mult mi-a atras atentia termenul de endodontie microscopica, si pe aceasta vreau sa ti-l explic: endodontie provine din limba greaca si inseamna “interiorul dintelui”. Endodontia este specializarea stomatologica ce se ocupa cu tratamentul canalelor radiculare ale dintilor sau, mai popular spus, de scoatere a nervului dintelui urmata de tratarea canalelor si obturarea/sigilarea acestora.

Desi are o denumire complexa, recunosc ca aceasta este un serviciu pe care il cunosc, si la care apelez atunci cand medicul imi recomanda.

In concluzie nu stiu unde mergi tu, sau cum alegi cabinetul stomatologic la care sa apelezi, dar eu voi apela mereu la acest cabinet stomatologic in sectorul 1, pentru ca stiu ca intotdeauna voi fi pe mana unor profesionisti.

2 comentarii la „Dantura santoasa cu ajutorul unui cabinet stomatologic in sector 1

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *