Camere auto DVR – beneficii pentru soferi

Pentru ca se intampla multe lucruri neprevazute in trafic, dispozitivele numite camere auto DVR au devenit din ce in ce mai comune in ultimul timp, ba chiar a avea o astfel de camera in bordul masinii este acum o necesitate. Aceste camere se monteaza pe bord si intra in functiune automat la pornirea masinii.

Am vazut cu totii pe internet clipuri video filmate cu camere auto DVR, in care erau surprinse diverse incidente in trafic, iar aceste imagini sunt de multe ori dovada a ceea ce s-a intamplat cu adevarat. A avea o marturie video in caz de probleme in trafic e doar unul dintre motivele pentru care e bine sa ai la bord o camera de masina de tip DVR.

Ai o dovada video in caz de accident

Indiferent ca e vorba de un accident serios sau de un simplu incident in trafic, in care un sofer e agresiv si nu respecta regulile, poti sa prezinti dovada nevinovatiei tale agentilor de circulatie atunci cand e cazul. O camera DVR te protejeaza, pentru ca iti sustine cazul daca ajungi in justitie prin dovada pe care o poate aduce

Poti sa inregistrezi drumul spre destinatia preferata

Sa zicem ca pleci in concediu spre destinatia preferata. Nu ar fi frumos sa ai o inregistrare video a minunatului drum pana la mare, de exemplu? Sau poti inregistra tot traseul de pe Transfagarasan! Cu o camera auto DVR poti inregistra tot drumul si sa surprinzi toate peisajele superbe. Daca pleci in alta tara cu masina in concediu, asigura-te ca in tara respectiva sau in tarile prin care treci e permis din punct de vedere legal sa ai o camera video in bord.

Dupa cum reiese de mai sus, e bine sa folosesti camere auto DVR, pentru ca ele pot fi folosite atat pentru lucruri negative, cat si pentru lucruri pozitive, in functie de ce vrei sa filmezi. Calitatea filmarii e importanta, de aceea trebuie sa alegem o camera cat mai performanta. O camera care poate fi alimentata direct de la priza de 12 Volti a masinii e cea mai buna solutie. Comanda acum o camera auto DVR din magazinul online Magline.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *