Cel mai mic sarut pomenit vreodata-Mathias Malzieu

Cand am primit cartea, trebuie sa recunosc ca mi s-a parut deloc interesanta…ma gandeam cum as putea vreodata sa citesc aceasta carte, pur si simplu titlul mi se parea neinteresanta, iar despre coperta…hm ce sa ma zic. Totusi Cel mai mic sarut pomenit vreodata de Mathias Malzieu este o carte ce merita citita.

Tu aprinzi neoane precum cele din baie in mijlocul unei paduri de basm.

Exista femei al caror mister se spulbera dintr-odata cand incep sa rada. Ca si cand cineva aprinde neoane precum cele din baie in mijlocul unei paduri de basm.

Insa tu, tu faci sa creasca paduri de basm intr-un buchet de neaone.

Aceasta este un paragraf din carte, dar inainte sa iti mai dau alte citate, hai sa iti spun cateva lucruri despre carte. In primul rand este prima carte pe care o citesc si pur si simplu nu stiu cum se numeste personajul principal. In carte sunt prezente cinci personaje, sase daca il punem la socotela si persoanjul principal.

Un domn ce este plin de angoase, caruia i se frange inima in trecut. Un domn ce inventeaza diferite lucruri in apartatelierul lui, dar care inca de la inceput este indragostit de o fata invizibila. Pare ciudat si recunosc ca inca m-am gandit ca tipul este lunatic, si ca toata povestea este in imaginatia lui.

Am inceput sa citesc cartea si m-am prins, sa spun asa, pentru ca inca de la inceput ma intrebam daca va ramane cu fata invizibila sau cu Louisa ( farmacista )

Gaspar Omat ii imprumuta un papagal ce este antrenat sa gaseasca fetele un pic prea dragute, astfel ajunge sa il instruiasca pe Elvis sa o gaseasca pe fata ce i-a dat cel mai mic sarut pomenit vreodata, fata ce apoi a disparut.

A inceput Elvis sa caute fata care i-a daruit cel mai mic sarut pomenit vreodata, si…nu iti voi spune daca a gasit-o sau nu, dar iti voi spune ca ajunge la primeasca o bomba a dragostei, este cutia cu lucruri lasate in fortul apartament, locuinta ca o impartasea cu fosta lui iubita.
O carte plina de metafore, atent alcatuita, care te face sa iti pui intrebarea, pe cine va alege oare: pe fata invizibila sau pe Louisa.

Cel mai mic sarut pomenit vreodata de Mathias Malzieu este o carte ce merita citita.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *