Cincizeci de umbre descatusate-Fifty Shades-E.L. James

Uite ca a venit timpul sa vorbesc si despre cea de-a treia carte din seria Fifty Shades, o carte de care am cam tras, pentru ca recunosc ma cam saturasem de acelasi stil de literatura. Trebuie sa iti spun totusi ca inca nu am vazut filmul inca, dar cred ca il voi vedea candva.

Hai sa revenit la carte, pentru ca asta este importanta acum. Mi s-a parut ok, nu foarte wow, dar destul de bunicica. Incepe cu luna de miere a celor doua persoane principale – Christian Grey si Anastasia Grey, pentru ca acum renunta la Steel in favoarea sotului sau, desi vor iesi adevarate scantei cand aceasta nu vrea sa isi schimbe numele la locul sau de munca.

Totusi multe discutii vor exista cand Christian ajunge in bratele unui alte doamne, dar cum afla Anastasia si cum reactioneaza, recunosc ca este o parte destul de interesanta si captivanta. La fel ca in primele doua parti, trecutul ii ajunge din urma si aparitia lui Jack Hayde ne i-a prin suprindere, mai ales ca in aceasta parte aflam mult mai multe detalii.

Mi s-a parut interesant faptul ca ajungem sa intelegem de ce Christian are tendinta de a controla totul, si reusim sa fim martori la o cerere in casatorie, una care se intampla totul neasteptat si care ii emotii Anastasiei.

Desi intr-un fel sau altul ma asteptam la o altfel de actiune, si chiar daca am tras destul de mult de acest ultim volum, este o carte ce merita citita, desi cred ca ar fi la fel de interesante, fara acele scene mult prea detaliate. Iti recomand totusi sa citesti aceasta carte, pentru ca este destul de ok.

Stiu ca exista si un al patrulea volum, dar recunosc ca nu il voi citit, pentru ca in prezent vreau sa ma delectez cu altfel de literatura, totusi trilogia Fifty Shades este destul de captivanta dar si detaliata cand vine vorba de scenele fierbinti, asa ca daca doresti sa citesti acest gen de literatura, poti alege aceste cartii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *