Cum mi-am extins afacerea cu un elevator auto

Aveam nevoie urgent de un elevator auto pentru service-ul meu. Afacere incepuse sa mearga prost, asa ca am comandat un elevator 2 coloane, de pe internet si lucrurile au inceput sa mearga bine.

Am sa va spun de ce.

In primul rand, in ziua de azi pretentiile sunt tot mai mari din partea clientilor, iar un service trebuie sa fie mereu pregatit.

Daca in urma cu 10 ani, un service auto putea sa improvizeze reparatii, in ziua de azi nu se mai poate. In Romania, circula foarte multe masini noi, ce necesita reparatii mecanice si electrice.De aceea un elevator cu doua coloane, este perfect pentru orice detine un service, deoarece eliminati riscurile privind viata mecanicului, iar reparatii se va face mult mai rapid.

Bratele mecanice ale elevatorului, sunt destul de puternice pentru a ridicia autoturisme de pana la 4000 de kg.

Capacitatea de ridicare maxima este de 1900 mm, iar deschiderea bratelor pana la 2700 mm. Mai mult decat sufiecient chiar si pentru dubite de mici dimensiuni.Avantajul este ca acest elevator auto, nu necesita mentenanta si este foarte simplu de utilizat.

Comenzile se fac prin panoul de comanda, iar acesta are incorporat si o functie de blocare, pentru a evita incidente neplacute in atelier.

Desi pare o masinarie destul de mare, elevatorul cantareste in jurul a 790 kg, iar zgomotul produs este de doar 70dB.

Este visul oricarui mecanic, pentru lcurari rapide si eficiente.Este o investitie care merita facuta, deoarece nu este foarte costisitoare din puct de vedere financiar iar elevatoarele nu se vor defecta frecvent.Trebuie doar sa tineti cont, ca atunci cand achizitionati un astfel de elevator, sa contactati un magazin autorizat pentru a respecta normele in vigoare.

Recomand cu toata increderea acest produs!

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *