Doom dictionar, o carte de care avem nevoie

S-au schimbat multe in mintea mea, nu ma asteptam sa vad altfel lucrurile si sa inteleg cat de importanta este un doom dictionar, sau un dex. Cand eram copil nu intelegem aceste lucruri, si cu parere de rau o spun ca nu aveam nici un dictionar in casa. Pentru ca regret acest lucru, mi-am propus sa ii cumpar Mayei din timp aceste carti.

Recent le-am vazut in librarii, si cred ca din acest motiv mi-am adus aminte de copilarie, si de faptul ca mereu mi-am dorit un dex, astfel nu mai eram nevoita sa apelez la ajutorul colegilor mei. In fine nu acest aspect este important, pentru ca acum m-am marit si intr-un fel sau altul inteleg motivele din cauza carora nu aveam si eu un doom dictionar.

De ce avem nevoie de un doom dictionar?

In primul rand pentru ca atat in anii de scoala cat si in viata de zi cu zi se intampla sa avem nevoie de defintiile unor cuvinte. Stiu ca putem apela la internet pentru asta, dar ce ne-am face fara internet, nu cred ca nu am fi capabili sa ne descurcam. In fine nu acesta este subiectul, ci de unde putem achizitiona un dex si care este pretul acestuia.

Nu stiu exact de ce, dar cred ca decat sa cumpar un dictionar mai mic, mai bine dau banii pe un dex sau pe un doom ( dictionar ortografic, ortopedic si morfologic). Pentru ca acestea contin mult mai multe cuvinte si mai multe informatii decat in dictionarele obisnuite.

Am cautat pe internet dex pret, pentru ca stiu sigur ca aceasta era un aspect destul de important pentru parintii mei, acesta fiind motivul pentru care in copilarie nu am avut un dex, sau un doom. Am gasit pe un pachet promotional, cu reducere de 48%. Daca vrei sa ai un astfel de pachet, iti spun sincer ca ar trebui sa profiti de ocazie, mai ales ca vorbim de o promotie, care se poate finaliza daca stai prea mult pe ganduri.

Eu ma gandesc serios sa profit de ocazie, pentru ca stiu sigur ca pe viitor ii vor prinde bine Mayei, si la un pret destul de bun voi achizitiona un Dex, Doom si Gramatia Limbii Romane.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *