4 lucruri de luat în calcul când alegi haine Disney pentru fete

Ai auzit și tu de Minnie Mouse, Frozen, Soy Luna, Masha ori Hello Kitty? Îmi este greu să cred că nu, mai ales dacă ai o năzdăvană mică și cochetă în casă. Aceasta este lumea micuței tale, așa că nu are cum să nu fie și lumea ta!

Dragi părinți, nu e ușor să crești cu fete în casă, mai ales atunci când vine vremea să schimbăm câteva piese din garderoba acestora. Fie că cele existente nu mai sunt potrivite ca mărime, fie că își doresc ceva nou, pentru că au văzut la TV sau pur și simplu te gândești deja la cum să-l îmbraci de Paște, cert este că o nouă sesiune de cumpărături este necesară.

Când vine vorba despre hăinuțe pentru fete, oferta este atât de diversă, încât de multe ori îmi este dificil să aleg, așa că uneori cumpăr mai mult decât este cazul și mă trezesc cu un dulap plin de hăinuțe, pe care cea mică nu apucă să le poarte măcar o dată, fiindcă îi rămân mici.

În ultima vreme, am observat că fetița mea manifestă un mare interes în direcția desenelor animate Disney, așa că am început să fiu mai atentă personajele Disney. Slavă Domnului că hăinuțele cu imprimeuri din lumea Disney sunt și frumușele, însă mare atenție la ce tip de haine Disney pentru fete cumpărați, pentru că sunt anumite articole pe care nu ai vrea să intre în contact cu pielea ei delicată.

 

Mic ghid pentru părinții în căutarea de haine Disney pentru fete

Cea mică a deja început să-și formeze propria personalitate și să aibă primele păreri cu privire la ce vrea și ce nu vrea să poarte atunci când ieșim la plimbare. Și pentru că îmi doresc să poarte hăinuțe care îi plac și vreau s-o las să-și formeze astfel propriul stil, am fost mai atentă în ultima perioadă la alegerile pe care le face, inclusiv la desenele animate pe care le urmărește, pentru a fi sigură că fac o achiziție potrivită în materie de haine Disney pentru fete.

După ce am pus cap la cap câteva aspecte,  am întocmit o serie de ponturi, pe care vreau să le împărtășesc cu voi:

#1 Ia-ți o pauză de desene animate alături de fetița ta

Nu ai vrea să o încurci pe Anna cu Elsa sau pe Plușica cu Sofia. Așa că vrei, nu vrei, ai pe lista de “to do” o sesiune de desene animate alături de fetița ta. Partea bună e veți petrece timp de calitate împreună, chiar dacă tu ai un obiectiv bine stabilit – acela de a identifica personajele preferate ale copilului tău.

Sunt multe desene animate, e adevărat, dar știi cum poți să-ți dai seama sunt personajele ei preferate? Fii atentă la reacțiile fetiței și o să observi că la un momendat va deveni mult mai atentă și entuziasmată. Este clar că tocmai ai descoperit personajul sau personajele ei preferate. Reține numele și înfățișarea lor, pentru ca atunci când vei ajunge în magazin, sau când vei căuta online haine Disney pentru fete să știi exact ce obiective ai.

#2 Vezi ce haine Disney pentru fete poartă prietenele ei cele mai bune

Atunci când o lași la grădiniță sau la școală, aruncă repede un ochi la cum sunt îmbrăcate prietenele ei. Este firesc să analizăm, sa studiem vestimentația celor din jur, cum se mai îmbracă unii și alții. Cam la fel e și la copii. Fetele observă hainele Disney ale prietenelor lor, Iar dacă apare ceva nou, toate își doresc să dețină măcar un accesoriu cu personajele preferate.

Pentru fiecare vârstă, începând de la 2-3 ani și până către 14 ani, fetele își aleg hainele în funcție de personajele preferate. Există perioada Hello Kitty, perioada Sofia, perioada Minnie și Mickey și tot așa. Tu trebuie doar să identifici în care dintre perioade vă aflați acum.

#3 Verifică tabelul de mărimi înainte de a face orice fel de cumpărături

Cea mică refuză categoric mersul la cumpărături împreună, așa că în ultima vreme am tot făcut cumpărături online, care i s-au potrivit aproape în mare parte, asta pentru că sunt foarte atentă la dimensiunile fetiței mele înainte de a plasa orice comandă.

Pentru a fi sigură că hainele pentru fetițe sunt exact așa cum îți dorești, este importat să verifici, înainte de toate, tabelul de mărimi disponibil online. Compară măsurile fetiței tale cu dimensiunile din tabel, de la vârstă, înălțime, dimensiunea taliei, șold sau înălțimea picioarelor, în funție de hăinuța care te interesează.

Ține minte că e important să cunoști aceste elemente înainte de a cumpăra hainele Disney pentru fete, doar nu vrei să te trezești că hainele comandate nu sunt pe măsura ei.

#4 Las-o să-și exprime propria personalitate

Dacă fetița ta este suficient de mare încât să comunici cu ea,  ai putea pur și simplu să îi arăți câteva modele și să o întrebi care îi place mai mult. Dacă însă e prea micuță pentru a vorbi, uitați-vă împreună pe internet și fii sigură că o să-ți dai seama după reacțiile ei ce hăinuțe îi sunt pe plac. În plus, entuziasmul ei o să fie și mai mare, știind că așteaptă să-i vină coletul cu hăinuțele alese chiar de ea.

Materialul produsului este important atunci când alegi haine Disney pentru fete!

Oricare ar fi personajul ei preferat, ia în considerare ca acestea să fie originale și realizate dintr-un material de calitate, pentru ca fetița ta sa le poarte întotdeauna cu plăcere și să devină hăinuțele ei preferate. Nu te speria, calitate ridicată nu înseamnă întotdeauna și costuri foarte mari, trebuie doar să știi de unde să cumperi 😉

Așadar, citește compoziția materialelor și alege-le pe cele de bumbac, pentru a fi sigură că pielea ei respiră în voie și că nu există riscul de a dezvolta anumite alergii.

Eu întotdeauna am găsit haine Disney pentru fete in magazinul online www.copilascochet.ro, hăinuțe care au fost atât pe placul meu (eu țin cont de compoziția materialului, preț și calitate), dar si pe placul micutei mele, care se uita îndeosebi la culori și la personajele Disney imprimate pe hăinuță. Va recomand si vouă acest magazin, pentru că este simplu de comandat, coletul ajunge rapid și în plus,  poți lua oricând legatura cu un angajat în cazul în care ai ceva nelămuriri. Și dacă nu esti sigur ce mărime i se potrivește, consultă tabelul cu marimi.

Ca un ultim sfat, dacă nu ești sigură de mărime, alege haine puțin mai mari, în felul acesta nu trebuie să le schimbi, ci să aștepți ca cea mică să mai crească puțin.

Un comentariu la „4 lucruri de luat în calcul când alegi haine Disney pentru fete

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *