MaboInvest va ofera cea mai calitativa incaltaminte de protectie!

MaboInvest este un magazin online care are ca domeniu de activitate comercializarea unor produse destinate sigurantei si confortului la locul de munca. Aici vei gasi toate articolele de incaltaminte de protectie de care aveti nevoie pentru a va putea desfasura activitatea la locul de munca in cele mai bune conditii.

Incaltaminte de protectie vei putea gasi in acest magazin online la cel mai bun si mai accesibil pret de pe piata.

Incaltaminte de protectie – atunci cand locul de munca ti-o solicita, sau cand vrei sa eviti situatii neplacute.

Incaltamintea este un produs fara de care nu ne putem desfasura in deplina libertate de miscare. Indiferent ca mergem la piata sau ca mergem intr-o vacanta, la plaja de exemplu, incaltamintea este un produs pe care trebuie sa il avem in vedere, fiind un articol vestimentar fara de care nu ne putem desfasura activitatile zilnice.

Insa  daca vorbim despre un loc de munca in cadrul caruia se gasesc anumite produse care sa iti puna in pericol sanatatea, aceasta incaltaminte este absolut obligatorie si cel mai indicat este sa ai o prereche de incaltaminte de protectie care sa iti permita sa te deplasezi fara a te simti inconfortabil si fara a fi in pericol de ranire. De acest aspect bineinteles, trebuie sa se asigure angajatorul, dar nu strica sa fii si tu atent atunci cand sanatatea iti este pusa in pericol. Poti avea grija de siguranta ta prin achizitionarea unei perechi de incaltaminte care sa se pastreze in bune conditii timp indelungat si cu ajutorul careia sa iti poti desfasura activitatea la locul de munca.

Alege incaltaminte de protectie si te vei simti permanent in siguranta

Orice articol de incaltaminte de protectie are ca scop protejarea piciorului in anumite situatii delicate care iti pot pune in pericol sanatatea si uneori chiar si viata. Fie ca vorbim de un loc de munca in domeniul constructiilor, in lucrari de intretinere, in mecanica, in industria usoara, in industria petroliera sau in locuri unde iei legatura directa cu energia electrica, ai nevoie de echipament de protectie care sa iti permita sa lucrezi fara a te simti in pericol. Motive pentru care ar trebui sa porti incaltaminte de protectie sunt o multime, de aceea vom enumera doar cateva dintre ele cum ar fi: cel mai des accident de munca intalnit este acela de accidentare a picioarelor, daca refuzi sa porti incaltaminte de protectie si angajatorul o solicita iti poti pierde locul de munca, incaltamintea cu bombeu poate rezista la presiuni de peste 200 Joule ceea ce inseamna ca te va proteja in cazul in care iti cade pe picior un obiect extrem de greu, au rezistenta la apa, marea majoritate sunt antiderapante ceea ce inseamna ca pe suprafetele alunecoase tu vei fi in siguranta si de cele mai multe ori acestea amelioreaza durerea provenita de la statul prea mult in picioare.

Alegerea cea mai potrivita este in functie de activitatea pe care o desfasori si de criteriile de care trebuie sa ti cont la locul de munca. Alege MaboInvest si vei avea de castigat cele mai calitative si mai sigure produse de pe piata. Aceasta va fi o alegere sigura cu care nu vei avea cum sa dai gres.

In cadrul magazinului online www.maboinvest.ro vei gasi o mare varietate de incaltaminte de protectie, care iti vor mentine un ritm constant si eficient de munca. In functie de domeniul de activitate, dar si de sezonul in care ne aflam, poti alege sa achitionezi incaltaminte de protectie de calitate cu livrare rapida, de la sandale de protectie, pantofi si bocanci de protectie, incaltaminte outdoor si pana la cizme electroizolante ori incaltaminte alba.

––––––

CONTACT:

Adresa: Str. Vasile Alecsandri nr.4, Iasi

Telefon: 0740.253.570 | 0332.102.352

E-mail: office@maboinvest.ro | comenzi@maboinvest.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *