Ramai vesnic vrajitoare…Carolyn MacCullough – Recenzie

Aveam in fata mea o alegere…O alegere la care sa fac aluzii in cartea familiei. O alegere care va implini profetia facuta de bunica acum multi ani. Sau care imi va distruge familia pentru totdeauna.

Ramai vesnic vrajitoare…este cea de-a doua carte din seria Once a Witch, continuarea cartii Cand esti vrajitoare, care ce ti-am prezentat-o la inceputul acestei luni. Imi plac cartile cu vrajitoare, varcolaci, extrateresii sau vampiri…stiu ca sunt si alte carti interesante, dar pe mine acestea ma atrag, hai totusi sa vorbim despre aceasta carte.

Tamsin descopera in prima carte ca are Talent, si ca toti membrii familiei sale i-au ascuns acest aspect, totusi viitorul se arata sumbru in cartea familiei, sau mai bine spus nu se arata deloc, pentru ca Alistair Knight se intoarce in timp pentru ai prevenit pe cei din familia knight (stramosii sai ) ca cei din Familia Greene vor realiza un dispozitiv menit sa le blocheze Talentul.

Tamsin se vede astfel nevoita sa plece in trecut, inainte ca Alistair Knight sa ajunga sa isi avertizeze stramosii, ajung astfel sa lucreze ca fata de casa pentru Lady Jessica, care are talentul de a vindeca pe orice.

Cu timpul totul se schimba, si desi ajunge sa ia legatura cu stramosii familie Greene, lucrurile nu merg asa cum ea si-a imaginat. In curtea casei familiei Knight se afla o statuie ce reprezinta silueta unei femei, femeie ce este defapt sora bucataresei, fapt ce o tine pe femeie in casa lor.

Multe lucruri se intampla in aceasta familie, si fiecare colt ascunde un secret sau un tunel ce duce intr-un alt loc al casei. Oare reuseste Tamsin sa isi avertizeze familia in timp util? Oare totul va iesi asa cum si-a imaginat.

Recunosc ca este o cartea ce m-a tinut cu sufletul la gura, o carte care m-a facut sa traiasc aceleasi senzatii cu Tamsin, sa tresar la fiecare zgomot auzit de ea.  Mi-a placut enorm si recunosc ca este o serie ce merita citita.

3 comentarii la „Ramai vesnic vrajitoare…Carolyn MacCullough – Recenzie

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *