Transport Londra-Romania

Faptul ca alegem sa muncim pe alte meleaguri nu mai este un secret, trebuie sa spun ca este oarecum normal, pentru ca stim deja ca peste granita salariile sunt mult mai mari. Azi vreau sa vorbim despre transport Londra-Romania, pentru ca de acest aspect m-am lovit zilele aceastea.

De vreo cativa ani in Londra s-a stabilit un verisor de-al meu. Mi-a spus ca vrea sa trimita un colet in tara dar ca nu stie la ce serviciu se coletarie trebuie sa apeleze. I-am spus ca Eastlines este cea mai buna firma in acest domeniu.

Hai sa iti spun cateva lucruri despre aceasta firma. A aparut in anul 2007, atunci au infiintat

primul serviciu de coletarie online, ce permite preluarea pachetelor tale de la usa, oriunde te-ai afla in Marea Britanie si livrarea lor, la timp si in siguranta, oriunde la usa in Romania si invers.

In prezent compania proceseaza sute de expedieri, de la plicuri cu documente importante, la mobila sau alte tipuri de produse ce sunt expediate, atat de comunitatea de romani din Marea Britanie, cat si de o multime de persoane juridice.

Dupa ce i-am povestit toate aceste lucruri mi-a spus ca va apela la serviciile lor, pentru ca doreste sa trimita coletul si sa scape de grija acestuia. Nu vrea sa se streseze din cauza lui.

La ce firma apelezi cand vine vorba de transport Londra-Romania?

Asa cum spuneam mai sus, la Eastlines.ro pentru ca in prezent vorbim de o firma care stie sa isi trateze clientii cu respect, dar mai ales o companie ce pune pret pe bunurile noastre, oferindu-ne garantia ca ceea ce urmeaza sa fie expediat ajunge in siguranta.

Trebuie sa stii ca pe site-ul lor, vei gasi informatii legate de preturi si servicii, dar si o lista cu restrictii, adica lista completa cu produse interzise.

Mi se pare tare interesant faptul ca poti trimite la un pret foarte bun ceea ce iti doresti, produse menite sa faca o bucurie celor aflati acasa. M-am bucurat enorm ca am putut sa-l ajut pe verisorul meu cu expedierea coletului, dar trebuie sa recunosc ca cel mai mult s-a bucurat fetita mea, pentru ca in acel colet erau o multime de produse pentru ea.

Apeleaza cu incredere la Eastlines.ro pentru ca ei stiu exact cat de mult conteaza un semn de la cei aflati departe.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *