Artrislam si Ayurmed are grija de articulatiile noastre

Azi vorbim despre articulatiile dureroase. De ce am ales acest subiect? Ei bine pentru ca: o data cu trecerea timpului incepem sa simtim varsta. Incepem sa simtim schimbarile de anotimp sau ca timpul a trecut este noi.

Sincer nu stiu daca anumite activitati facute in copilarie isi lasa amprenta asupra organismului nostru, dar eu cred ca da. In primul rand pentru ca de cele mai multe ori alegem sa nu ne protejam. Nu tinem cont de vreme, tipul de incaltaminte ales.

Recent am inteles cat de importante sunt, nu voi spune ca eu sunt persoana care resimte aceste dureri de articulatie, pentru ca drept sa iti spun…timpul inca este milos cu mine. In schimb durerile de articulatii le simte mama mea.

Nu a fost o doamna cocheta in tinerete dar pantofii cu toc faceau parte din garderoba ei zilnic. Nu am mostenit-o pentru ca eu port doar incaltaminte cu talpa joasa . In  fine sa revenim la subiect. Articulatiile fac parte din orgnismul nostru si cum avem grija de restul corpului, trebuie sa avem grija si de articulatii.

Stiu sigur ca ai vazut reclame la televizor despre acest subiect, ei bine, eu am ales sa ii ofer mamei mele niste pastile pe baza de plante. Stiu de Ayurmed si ti-am mai povestit pana acum despre produsele lor, asa ca acum este timpul sa iti prezint un produs pe baza de plante, menit sa ne faca viata mai usoara.

Cine are grija de articulatiile noastre?

De la Ayurmed am primit spre testare un flacon de Artrisalm 100 de tablete. Tablete realizate din plante, cum ar fi:

  •  Vitex negundo; Boswellia serrata; Curcuma longa; Zingiber officinalis; Withania somnifera; Allium sativum; Pluchea lanceolata; Gumma acacia

Aceste ingrediente sunt stabilite intr-o doza potrivita pentru a te ajuta sa scapi de disconfortul creeat de durerile articulare.  Aceste medicamente sunt cunoscute pentru  ca contribuie la menținerea stării de sănătate a articulațiilor;

  • Este util în inflamaţii articulare, artrite, artroze;
  • Are efect revigorant și antistres;
  • Efect revigorant şi antistres.

Iti spun sincer ca pana la Ayurmed nu am auzit de artislam, nu stiam ca sunt atata de benefici pentru articulariile noastre, nu stiam ca este bun pentru inflamatiile articulare, artite si artroze.

Daca de cele mai multe ori o trimit pe mama la medic, de data aceasta i-am spus ca trebuie sa incerce aceste pastile, in primul rand pentru ca asa cum am spus, sunt pe baza de plante. Pe langa acest aspect, vorbim de 100 de tablete ce trebuiesc luate 1-2 pe zi cu o ora inainte de pauza de masa.

La fel ca alte suplimente pe baza de plante se recomanda sa le se administreze timp de 30 de zile si sa nu se depaseasca doza recomanda.

Ca Toma Necredinciosul nu ma asteptam sa aiba efect, dar dupa spusele mamei mele ea a simtit o schimbare, a observat o ameliorare si chiar o imbunatatire.

Consider ca trebuie sa avem griia de organismul nostru, sa tinem cont de varsta noastra.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *