Cautati un constructor sauna uscata? SpaStore este alegerea perfecta!

Daca sunteti in cautarea unui constructor sauna uscata, care sa va ajute sa luati cele mai bune decizii in raport cu bugetul disponibil, ati ajuns in locul potrivit! SpaStore este o firma specializata din Bucuresti, cu experienta in domeniul constructiilor de saune umede si uscate, saune personalizate, minipiscine, in paralel cu comercializarea de produse si accesorii pentru SPA.

Sauna uscata este recunoscuta pentru beneficiile aburului si a caldurii asupra organismului, un obicei practicat inca din cele mai vechi timpuri. Aceasta sauna determina o buna circulatie sangvina si datorita transpiratiei abundente duce la eliminarea toxinelor din organism. De fapt, putem spune ca sauna uscata are cel mai bun randament in comparatie cu orice alt produs cosmetic existent pe piata. Atunci cand corpul nostru este supus la temperaturi ridicate se relaxeaza si musculatura si amelioreaza disconfortul, lucru foarte benefic pentru cei ce depun in cursul zilei un efort fizic intens.

Constructor sauna uscata – pentru cei care isi doresc o stare de bine

In ultima vreme, tot mai multe persoane apeleaza la serviciile unui constructor sauna uscata, atat pentru proiectarea saunei in scopuri personale, cat si pentru anumite institutii, cum ar fi pensiuni, hoteluri, centre SPA si wellness sau diferite saloane de cosmetica si intretinere corporala.
Daca administrati un business in unul dintre domeniile mai sus amintite, trebuie sa tineti cont de preferintele clientilor si de potentialul spatiului de amplasare, pentru a stabili forma generala a acestei constructii.

Unde puteti amplasa o sauna uscata?

Atunci cand ati luat decizia sa construiti o sauna, trebuie sa acordati mare atentie locului unde acesta va fi amplasata, indreptandu-va catre o zona linistita, fara trafic intens si usor accesibila, pentru ca sedinta de relaxare in cadrul saunei uscate sa nu fie perturbata de niciun factor exterior negativ.
Daca sunteti administratorul unui hotel si tocmai v-ati decis sa construiti o asemenea sauna in incinta hotelului, luati in calcul amplasarea acestei saune in apropierea bailor. Daca acest lucru nu este posibil, o alta varianta la fel de buna, ar fi sa gasiti un spatiu liber intr-un colt al unei garderobe, pe care il puteti transforma cu usurinta intr-o sauna de exceptie.

Bucurati-va de serviciile de calitate oferite de un constructor sauna uscata din echipa SpaStore

Apelati cu incredere la serviciile oferite de catre SpaStore si veti vedea beneficiile aduse de lucrarile noastre. Echipa noastra de specialisti urmareste ca fiecare client in parte sa fie pe deplin multumit de alegerea acestui constructor sauna uscata si de asemenea, trebuie sa fie satisfacut de investitia facuta.
In prima faza, stabiliti bugetul in care trebuie sa va incadrati cu toate costurile pe care le implica aceasta constructie. De fapt, costul lucrarii in sine depinde de foarte multi factori cum ar fi: dimensiunile saunei, materialele din care este construita, sursa de caldura si bineinteles, accesoriile utilizate. De asemenea, puteti alege sursa de incalzire pe care o considerati cea mai potrivita, dintre incalzitorul electric sau soba de lemne, dar aveti nevoie si de alte elemente esentiale bunei desfasurari a sedintelor de relaxare, dintre care amintim: sistem de ventilare, diferite cabluri electrice si de conectare, precum si pietre vulcanice, care sa mentina nivelul optim de caldura in interiorul saunei.
La SpaStore, cabina este realizata din panouri de lemn de calitate superioara, care mentine caldura si aburul in sauna, ceea ce face ca totul sa functioneze in parametrii normali. De asemenea, panourile interioare si exterioare sunt realizate cu precizie si indemanare pentru ca nivelul de izolare sa poata preveni pierderile de caldura din incinta saunei.
In ceea ce priveste usa de la sauna, aceasta este realizata din sticla termorezistenta, iar bancile din interior sunt confectionate dintr-un lemn special, renumit pentru proprietatile de conductivitate termica redusa.
––––––––––
CONTACT:
Telefon: 0725.332.892
E-mail: office@spastore.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *