Ce este Litecoin?

Stiu sigur ca pana acum ai auzit de bitcoin, nu-i asa? Ei bine eu am auzit, dar niciodata nu am stiu exact ce inseamna. Asa ca hai sa incepem cu inceputul: ce este litecoin? ce este bitcoin?  Doua intrebari la care vom gasi raspunsul azi.

Ce este Bitcoin?

Bitcoin este o retea consensuala ce ofera un nou sistem de plata si bani complet digitali.  Este primul sistem de plata peer-to-peer descentralizat sustinut de utilizatorii sai fara o autoritate centrala sau intermediari. Cu alte cuvinte pentru un utilizator de Bitcoin reprezinta in mare parte bani cash pentru internet.

Ce este Litecoin?

Daca am lamurit ce este un Bitcoin, hai sa vorbim si despre litecoin. Trebuie sa stii ca desi Bitcoin este mult mai cunoscut, Litecoin a aparut acum mai bine de cinci ani. Litecoin la fel ca Bitcoin este o criptomoneda de tip peer-to-peer. Este un proiect software open-source lansat sub licenta MIT/X11, ceea ce inseamna ca are restrictii limitate cu privire la re-utilizarea acestuia.

Trebuie sa recunosc ca mi se pare un concept destul de interesant, dar totusi vreau sa gasesc informatii legate de pret Litecoin. Cred ca acesta este de faptul un subiect destul de interesant.

Pret Litecoin

M-am uitat pe internet si iti spun sincer ca am gasit catev informatii legate de acest subiect, dar nu stiu exact care este pretul acestuia. Totusi cred ca este 130,940$, pretul este intr-o continua schimbare, pe site-ul criptomonitor.ro. Aici ma gasit informatii utile legate de acest subiect. Si intr-un fel sau altul cred ca atata Bitcoin cat si Litecoin sunt niste subiecte despre care nu toata lumea stie.

Mi-as dori sa aflu mult mai multe informatii, cred ca si alte persoane si-ar dori sa afle asta. Intr-un fel sau altul cred ca este o moneda care pe viitor v-a putea lua avant. Dar asta s-ar putea intampla doar daca populatia este suficient de informata.

Sunt multe lucruri despre care atata eu, cat si alte persoane stim putin informatii, si trebuie sa recunosc ca desi am auzit acum mult timp, nici in prezent nu stiu foarte multe detalii despre acesta. In aceeasi situatia este si Litecoin, pentru ca o voi spune cu rusine, oarecum, despre el nici macar nu am auzit.

Fac parte dintr-o generatie care trece prin multe schimbari, am prins trecerea de la dolari la euro. Am cunoscut nasterea bitcoin-ului, dar si la transformarile suferite in materie de gadgeturi. Pot spune ca suntem o generatie destul de norocoasa, pentru ca am avut ocazia sa aflam multe lucruri, si sa avem acces la informatii nelimitat. Totusi cred ca totul tine de noi, cum savuram aceasta libertate, si cum profitam de ea.

In fine, intr-un final, pot spune ca atata Bitcoin cat si Litecoin, sunt doua criptomonede despre care ar trebuie sa stim mai multe informatii. Detalii menite sa ne faca viata mai usoara, si care sa ne ajute sa intelegem mai bine aceaste cirptomonede. Te las sa citesti mai multe informatii despre Litecoin, si bineinteles te rog sa le impartasesti cu mine. Iar eu la randul meu, le voi impartasi cu alte persoane, doar asa vom fii mult mai informati.

Un comentariu la „Ce este Litecoin?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *