Cele mai frumoase povesti – Carti pentru Copii – Litera

Atunci cand lucram cu carti, imi treceau prin mana tot felul de titluri. Carti interesante, atata pentru adulti cat si pentru copii. Inca din aceea perioada in minte mi-a venit ideea de-a cumpara pentru Maya carti de povesti. Nu am reusit sa ii cumpar de la munca. Totusi recent i-am achizitionat dintr-un supermarket doua carti minunate.

Aceste doua carti, contin sase povesti. Cele mai frumoase povesti – fiecare carte a costat 9 lei sau 9.99 ceva de genu, nu imi aduc aminte sigur. Nu stiam sigur daca ii vor placea, dar trebuie sa iti spun ca m-a uimit.

Cu o seara in urma am decis sa ii citesc prima poveste. Nu le-am luat in ordine, pentru ca stiu ca Maya are o slabiciune pentru animale, asa ca Muzicantii din Bremen, a fost prima poveste. Fiind urmata de Scufita Rosie.

Mi-am propus sa ii cumpar carti de povesti, pentru ca din aceasta serie mai sunt alte carticele cu alte povesti.

Asa cum apare pe spatele cartilor, mai sunt inca patru carticele cu cate trei povesti fiecare. Nu stiu daca pe Litera se gasesc dar eu voi incerca sa le cumpar si pe celelalte din hipermarket.

Ma bucur tare mult ca mi-am pus planurile in aplicare, si ca am ales sa ii cumpar Mayei aceste carti. Am ramas placut impresionata cand am vazut cat de fascinata a fost de povestea aleasa.

Un comentariu la „Cele mai frumoase povesti – Carti pentru Copii – Litera

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.