Fara ambalaje din plastic, greu se face agricultura

Fara ambalaje din plastic, greu se face agricultura in scop comercial. Cand se coc legumele recoltatul trebuie urgentat, altfel munca oamenilor putrezeste pe campuri. Rosiile se coc repede si crapa la soare sau se storcesc, tocmai de aceea ca sa nu pierdeti nimic, solicitati ambalaje variate si nu uitati de ladite pentru legume de la Schoelletallibert.com!
Toti agricultorii au contract cu ei datorita urmatoarelor aspect pozitive ale ambalajelor si serviciilor oferite de acesti producatori si distribuitori cu experienta:
-materia prima folosita de ei este deosebit de rezistenta si in plus nu raneste, cum face lemnul plin de aschii, de cuie sau sarme. Plasticul reciclabil este prietenos cu mediul fiindca nu impune taierea copacilor, ci dimpotriva o alternativa la defrisari. Laditele din lemn foarte solicitate nu tin decat un an, iar inlocuirea lor inseamna alta masa lemnoasa.
-se poate solicita si reciclarea ambalajelor la incheierea afacerii sau in cazul in care acestea se deterioreaza si nu mai pot fi folosite.
-ambalajele lor sunt gandite si pentru marfuri solide, dar si pentru cele lichide. In concluzie, rosiile care nu sunt bune pot fi transformate in suc, iar transportul acestuia se poate face cu containere din plastic.
-ambalajele goale ocupa un spatiu minim de depozitare fiindca sunt pliabile.
-prevazute cu sisteme de aerisire, ele garanteaza ajungerea in stare perfecta a legumelor la destinatie.
-preturile sunt accesibile raportate la calitatea ambalajelor si la faptul ca salveaza legumele de la deteriorare. Durata de viata a laditelor din plastic este foarte mare.
Toti care pun la punct o ferma, cu fonduri europene sau proprii sa aiba in vedere si un contract cu firma prezentata mai sus fiindca nu puteti livra legumele fara ambalaje corespunzatoare. De asemenea sa le alegeti pe cele pliabile fiindca in magazinele voastre vor fi pastrate multe lucruri si aveti nevoie de spatiu din belsug.
De cele mai multe ori si stivele de lazi pline cu legume stau tot in magazii sa nu fie depreciate de soarele puternic sau de ploaie.
Faptul ca exista ambalaje usoare, rezistente, manevrabile cu lejeritate reprezinta pentru toti oamenii o imensa bucurie fiindca imi amintesc de ladoaiele din lemn din trecut cu cata greutate se ridicau de trei-patru oameni si cum se opreau saracii de nu stiu cate ori pana ajungeau cu ele la camion. De multe ori se rupeau cand erau coborate din masina si se facea risipa de rosii sau de cartofi.
Ambalajele din plastic s-au extins si in gospodarii din dorinta de a avea mai multa ordine in pivnita.
Imi place sa admir si sa aleg legumele din ladite, mai ales ca sunt bine pastrate si dupa fiecare utilizare ambalajele pot fi temeinic curatate.
Am urat lazile din lemn innegrite si patate din trecut, cu cuie ruginite si legate cu sarme care te agatau.
In lazile din plastic se pot pastra multe lucruri: tesla, ciocane, cutii cu suruburi si cuie de diferite marimi, balamale.
In curand vine vara cu ridichi, rosii, castraveti, dovlecei si fasole verde. Toate au nevoie de ladite usoare si rezistente sa ajunga in piete sau supermarketuri si apoi pe mesele dumneavoastra.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *