Fotolii din plus si alte jucarii pe kidino.ro

Stau uneori si ma gandesc, cat de mult au evoluat lucrurile, cum de la papusile din copilaria mea, am ajuns la alte jucarii mult mai interactive. Cum de la clasicele obiecte de mobilier, am ajuns la fotolii din plus pentru copii.

Iti spun drept ca nu mereu privesc cu ochi buni aceasta evolutie, in primul rand pentru ca in copilaria mea ne bucuram ca primim te mir de papusa, acum in schimb cei mici ne spun direct ca vor tableta x sau un joc abia aparut.

Cateodata imi este mila de ei, dar ma bucur atunci cand vad site-uri ce imi aduc aminte de copilarie, magazine online ce vand jucarii ieftine pentru copii.

Ce mai gasesti pe Kidino.ro

Ma gandesc cand vad copii atata de evoluati, atata de atrasi de noile informatii, oare noi am fi fost asa? Nu am fost un copil timid, nu am genul de copil caruia ii dadeai o papusa si nu stia ce sa faca cu ea, ba din contra, am fost genul de copil caruia nu-i lipsea imaginatia, copilul care se juca de-a scoala cu jucariile de plus, si care facea tabla de scris din usa de la sifonie.

Acum intr-un fel ma bucur ca lucrurile s-au mai schimbat, pentru ca nu as vrea ca Maya sa scrie pe mobila din dormitor cu marker permanent. Asa ca ma bucur enorm ca au aparut tablite de scris educative. Am achizitionat si eu o astfel de tablita si trebuie sa iti spun ca fetita mea este foarte incantata de ea.

Nu este tocmai un lucru rau ca am evoluat, totusi imi sustin parerea legata de accesul la informatii, cred ca ar trebui intr-un fel sau altul canalizat pe subiecte ce ii pot ajuta sa se dezvolte, nu spre clipuri violente sau care pur si simplu ii fac sa creada ca este ok sa faci un lucru, doar pentru ca Y l-a facut si nu a patit nimic.

In fine asta este un subiect despre care voi vorbi cu alta ocazie, pentru ca acum vreau sa iti spun ca pe kidino.ro gasesti ceea ce cauti in materie de jucarii pentru piticul tau.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *