Haine plus size pe Rosegal.com

Faptul ca nu sunt tocmai 90-60-90 nu este un secret, si fix din acest motiv aleg mereu sa imi cumpar haine plus size de pe rosegal.com. Aici am gasit o multime de produse minunate, haine la preturi uimitoare ce se comporta foarte bine la spalat. Spun asta pentru ca am multe produse achitizionate de la ei, produse plus size, care chiar daca au fost spalate, arata impecabile.

Am inceput sa ma uit sa vad ce au nou, am gasit un hanorac frumos aici ( here ). Iti voi arata un model, unul care imi place mult, si bineinteles te invit sa vezi ce alte modele gasesti pe site.

Iti spun sincer ca acesta, cu model de pisica, mi se pare super. Imi place foarte mult si trebuie sa iti spun ca gluga mi se pare superba.

Un alt produs interesant am gasit pe rosegal, o jacheta diferita fata de ceea ce am gasit in magazinele din zona in care locuiesc. Trebuie sa iti spun ca de aceea imi place acest magazin, pentru ca de cele mai multe ori gasesc produse care nu au aparut la noi.

Daca vrei sa vezi mai multe si sa cumperi acum ( shop now), poti intra pe site, pentru ca vei gasi produse la preturi foarte bune.

Nu stiu daca pana la urma ai reusit sa vizitezi magazinul lor online, dar iti spun drept ca eu una o fac frecvent, pentru ca promotiile disponibile pe site. Si tocmai de aceea imi place sa vizitez magazinul, pentru ca imi place sa imi cumpar haine de pe site. Poti cumpara de aici acum ( buy now ) cardigane, bluze, jachete, fuste, pantaloni si multe alte produse la preturi foarte bune.

Mi-a placut tare mult un cardigan disponibil pe site. Iti voi lasa mai jos poza, sa vezi despre ce vorbesc.

Iti spun drept ca sunt cateva site-uri din afara care mi-au atras atentia. Magazine online cu reduceri uimitoare si care pe langa aceste promotii greu de refuzat, iti pun la dispozitie transportul gratuit. Rare sunt site-urile de la noi din tara care iti ofera aceasta posibilitate. Totusi trebuie sa tii cont de faptul ca produsele ajung la tine in 10-25 de zile, in functie de modalitatea de lucra a celor de la posta.

Eu una m-am obisnuit cu acest aspect, pentru ca mi se pare un dezavantaj peste care pot trece cu vedere, pentru ca produsele lor sunt uimitoare si chiar de aceea se merita sa treci peste acest aspect.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *