La LoveIsland gasesti jucarii ca in Fifty Shades

Ai vazut filmul Fifty Shades? Sau ai citit cartile? Eu am vazut primele doua parti, dar am citit cartile. Desi filmul mi se pare destul de slab, fata de carte, este destul interesant. Azi mi-am adus aminte de film pentru ca acolo am gasit detaliat informatii despre anumite produse. Produse care se gasesc doar in anumite magazine, locatii precum LoveIsland.

In primul rand trebuie sa amintim vibratoare Lovense, pe site-ul lor, vei gasi o gama variata de produse de acest gen. Fiecare in functie de preferinte si placerea fiecaruia. Iti spun drept ca nu stiam ca exista o gama atata de larga de astfel de produse, dar vorba aceea…omul cat traieste invata.

In Fifty Shades am auzit prima data de bile vaginale,  modul in care sunt descrise in carte, si senzatiile descrise de Anastasie, te fac intr-un fel sau altul sa iti schimbi parerea despre aceste jucarii, pentru ca pe site-ul celor de la LoveIsland, sunt trecute cu denumitea de jucarii.

Pentru ca nu stiu daca ai citit cartile, trebuie sa iti spun atunci cand Anastasia ajunge la dulapul cu jucarii anale, acestea sunt descrise in detaliu, dar si curiozitatea persoanului, dau acestor jucarii, un alt sens. Iti spun drept ca sunt multe astfel de lucruri, despre care nu toti avem habar.

Iti spun drept ca de cele mai multe ori, din diferite motive, le catalogam, dar poate pana la urma nu este chiar asa. Intr-un fel sau altul, totul tine de suntem de deschisi la minte. Iti poti da seama daca poti vedea aceste jucarii, ca parte din viata unor persoane, daca poti sa treci cu vederea, atunci cand afli ca o cunostinta practica videochat.

Daca imi vei spune ca nu este acelasi lucru, iti voi spune ca te inseli. Am ajuns sa traim intr-o lume in care am ajuns sa admintem ca nu toata lumea lucreaza intr-o fabrica, sau la birou, ca sunt persoane care aleg altfel de joburi. Fiecare alegere fiind data de nevoile fiecaruia.

In fine…LoveIsland este locul in care poti gasi jucarii ca in Fifty Shades.

Un comentariu la „La LoveIsland gasesti jucarii ca in Fifty Shades

  1. Indiferent daca filmul a fost vazut sau nu, aceste mici lucruri ajuta de obicei intr-o relatie pentru a diversifica lucrurile, mai ales daca esti cu o persoana de multi ani.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *