Mentine sanatatea casei tale, cu Climatico

Stiu ca vara se apropie, si cum nu suport caldura m-am hotarat intr-un final sa imi achizitionez un aparat de aer conditionat. La inceput am fost foarte reticenta, pentru ca intotdeauna am considerat ca aparatul de aer condionat imi poate afecta sanatatea mea si a celor din jurul meu.

Dar dupa cateva cercetari am realizat ca el nu este atat de periculos pe cat mi-am inchipuit, mai ales daca el este ingrijit cum trebuie si nu este setat pe temperaturi foarte joase. Asa ca mi-am achizitionat imediat un sistem de aer conditionat de tip Split, adica o singura unitate exterioara si o singura unitate interioara, de pe site-ul celor de la Climatico. Comunicarea cu ei a fost exceptionala, mi-au oferit suport tehnic si consiliere, livrare rapida si cel mai important montaj autorizat – bineinteles contra unei sume foarte mici de bani.

Dupa ce aparatul a fost montat si am inceput sa il folosesc, am scapat de mucegai si de umiditatea din casa. Temperatura pe timp de vara a devenit in sfarsit suportabila si pot intr-un final sa ma odihnesc si eu cum trebuie fara sa fiu nevoita ma trezesc din ora in ora doar pentru ca temperature in camera este mult prea ridicata.

De asemenea din ce am citit, daca sistemul de aer conditionat are parte de o ingrijire impecabila – flitrul este curatat cel putin o data la 2 sau 3 luni, este inlocuit atunci acesta nu mai poate fi curatat, acesta te poate proteja impotriva agentilor poluanti pe care ii regasim in aer. Ba mai mult decat atat te scapa si de gandaci, tantari si alte insecte care iti pot pune in pericol sanatatea sau somnul. Nu cred ca trebuie sa iti amintesc cat de insuportabili sunt tantarii.

Daca ai nevoie de un aer conditionat nou iti recomand din tot sufletul site-ul celor de la Climatico, experienta lor chiar isi spune cuvantul.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *