Mersul la sala si suplimentele nutritive

Azi vreau sa vorbim despre acest subiect. In primul rand pentru ca la fel ca multe alte persoane am judecat gresit suplimentele nutritive. Nu ma mira mai ales ca de obicei judecam si punem etichete asupra produselor despre care nu stim nimic.

Nu spune ca nu este asa, pentru ca acelasi lucru il face si cu oamenii, ii judecam, le punem eticheta fara sa stim nimic despre ei. Sincer este o mare greseala, pentru ca de cele mai multe ori, etichetele lipite nu au nici cea mai mica legatura cu realitatea. Totusi hai sa revenim la subiect.

Ce sunt suplimentele nutritive?

Conform definitiei Ministerului Sanatatii, suplimentele nutritive sunt preparate conditionate sub forma de tablete, capsule, drajeuri, pulberi sau lichide, care au in compozitia lor nutrienti (macro- si micronutrienti) si/sau alte substante comestibile, care sunt consumate in cantitati definite, in mod suplimentar fata de aportul alimentar obisnuit.

In concluzie nu sunt ceea ce eu credeam, pentru ca in mintea se formase o idee gresita. Totusi stiu ca aceste suplimente sunt consumate in special de persoanele ce merg la sala de forta, pentru ca ii ajuta sa faca efort timp indelungat si le dezvolta masa musculara.

De unde poti cumpara suplimentele nutritive?

Din cate stiu eu, sunt foarte multe surse, sunt magazine deschise in salile de forta. Dar daca totusi alegi sa le cumperi din mediul online, trebuie sa stii o sursa sigura. Se stie ca internetul este sursa multor lucruri, dar si ca poti primi produse contrafacute. Produse ce iti pot face rau.

In urma unei cautari, dar si a unei discutii cu un baiat care isi achizitioneaza suplimentele nutritive din mediul online, am aflat ca o sursa sigura este www.kiwigym.ro.

Daca doresti produse de calitate, dar si o gama variata de produse, trebuie sa mergi pe mana celor de la culturism.net. Din punctul meu de vedere ei sunt cei mai buni din domeniul acesta.

Recunosc ca de cele mai multe ori merg le recomandari sau pe instinct, de data aceasta spusele acestui baiat, m-au facut sa capat incredere in culturism.net si sa aleg sa comand suplimentele nutritive de care am nevoie de aici.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *