Oare tot ce scrie in carte exista?

Hai sa vorbim putin despre un subiect total diferit, intr-un fel sau altul iti voi povesti cat de ciudate mi s-au parut unele detalii din Fifty Shades.

Nu stiu daca ai citit cartea, sau daca ai vazut filmul, ei bine eu le-am facut pe amandoua, dar pentru ca deja mi-am exprimat parerea despre asta, diferenta dintre film si cartea, vreau sa vorbim despre cat de multe jucarii sexuale pentru femei, pot fi prezentate in carte.

Iti spun drept ca nu stiam ca pot exista atat de multe, nu ma gandeam in veci ca vor face o carte in care vor fi prezentate, uneori subtil, uneori mai brutal, dar totusi prezentate.

Curiozitatea pe impinge pe carari nebanuite, si daca ai „vizitat” un sex shop online, sunt sigura ca ai vazut ca ceea ce apare in carte chiar exista. Sincer iti spun ca am ramas suprinsa sa vad cat de multe produse de acest gen exista, nici prin cel mai indepartat colt al mintii nu mi-ar fi trecut ca exista o gama variata de vibratoare Lovense.

Nu stiu de ce dar cred ca totul tine de preferinte, de cum alege fiecare doamna sau domnisoara sa isi satisfaca curiozitatea si nevoile.

M-am gandit sa vorbesc despre subiectul asta, pentru ca pur si simplu m-am lovit de o reclama la un sex shop online intr-o pagina de internet, care…ciudat nu avea nici cea mai mica legatura cu subiectul.

Totusi sa revenim la carte, pentru ca pe mine asta m-a intrigat…stiu ca este o carte din categoria Eroscop, dar iti spun drept ca nu credeam ca poate fi atata de detaliata in aceasta privinta. Dar as fi rea daca nu as recunoaste ca povestea in sine este frumoasa, fiind putin diferita de ceea ce aparuse pana acum in carti. Tin totusi sa mentionez ca nu am citit atata de multe carti, asa ca daca remarca mea…este putin deplasata, imi cer scuze.

Un comentariu la „Oare tot ce scrie in carte exista?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *