P.S.: Imi placi – Kasie West – recenzie

Iti voi spune inca de la inceput ca ador aceasta carte. Mi se pare super si chiar merita citita. Acum ceva timp am intrat in posesia ei si ma bucur ca am facut-o, pentru ca povestea din Lily si Cabe este putin diferita fata de ce am citit pana acum.

Totul incepe cu o pedeapsa primita de la domnul Ortega ( profesorul de chimie ) care ii spune ca ii va lua caietul daca nu va fi atenta la ora, si ca de acum inainte va lua notite pe o coala alba.

Un vers scris pe banca in ora de chimie, ajunge sa fie inceputul unei corespondente dintre doua persoane necunoscute.

Desi Lily in secret il doreste pe Lucas, tipul enigmatic, care sta in permanenta cu castile in urechi, ajunge sa vorbeasca prin intermediul unor scrisori lasate intr-un loc secret pentru corespondentul ei.

Acesta din urma, ajunge sa ii spuna diferite lucruri despre viata lui, detalii care ii fac sa se apropie si mai mult.

Intrebarea de pe buzele Isabelei ( cea mai buna prietena a lui Lily ) este cine oare este corespondentul care are acelasi gusturi muzicale cu prietena ei.

De aici aventura incepe, ei devin din ce in ce mai apropiati, si cand misterul este elucidat, inevitabilul se intampla, oare vor ramane impreuna sau se vor ura ca pana acum?

Personajul princial ( Lily ) trece de la agonie la extaz cand versurile ii sunt citite in public, la un eveniment organizat la scoala, totusi mare ii este suprinderea cand vede efectul avut asupra colegilor sai.

Desi Isabel incearca sa o cupleze cu David si sa o faca sa o lasa sa asculte o piesa sau cateva versuri scrise de ea, faptul ca intr-un implus de adrenalina Lily il invita pe Lucas la concert schimba cu totul povestea.

Am savurat lectura si trebuie sa iti spun ca merita cu adevarat citita, schimbul de scrisori ii apropie intr-un mod unic pe cei, dar si modul in care afla cine ii raspunde la scrisori Lily este cu adevarat interesant.

Cine este oare corespondentul de la ora de chimie? Cine are aceleasi gusturi muzicale si oare ce se intampla cand Lily afla cine ii raspunde la scrisori?

Te las sa citesti cartea daca nu ai facut-o deja.

Cartea este disponibila la Editura Corint.

2 comentarii la „P.S.: Imi placi – Kasie West – recenzie

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *