Pantofi cu toc ieftini, sa stii ca exista!

Faptul ca imi place zenda.ro nu mai este un secret, faptul ca ador sa fac cumparaturi online…nici asta nu-i un mister, dar hai sa iti spun cat de socata am ramas cand am vazut ca pantofi cu toc ieftini si frumos exista.

Stiu ca de cele mai multe ori se spune ca nu le poti avea pe amandoua, dar uite ca zenda.ro ne contrazice cu tarie, pentru ca au o gama larga de pantofi cu toc ieftini.

Pantofii nude mi se par superbi, si desi nu pot acest gen de pantofi, pentru ca pur si simplu…picioarele mele nu sunt facute pentru altfel de incaltaminte, trebuie sa iti spun ca cu unele ocazii, ma incadrez perfect in zicala : baba la frumusete sufera.

Gasesti blugi de dama rupti pe zenda?

Tot pe site am gasit si blugi de dama rupti, stiu ca este un trend si il tratez ca atare, asa ca hai sa iti arat ce pereche imi place mie.

Stiu ca sunt mai clasici, dar eu pe acestia i-as purta non stop, nu sunt genul ce poarta blugi foarte rupti, dar acestia mi se par destul de ok, si de decenti.

Tot pe zenda.ro am gasit si balerini, ador sa port primavara balerini, asa ca hai sa iti arata ce model frumos am gasit.

Imi plac foarte mult acestia, in primul rand ca sunt nude. Mi se pare o culoare ce merge purtat cu orice.

Sincer, cred ca zenda.ro este un site ce merita toata atentia noastra, pentru ca asa cum ti-am spus intr-un articol mai vechi, aici gasesti mereu promotii, reduceri dar si o gama variata de produse.

Eu aleg sa comand de pe site-ul lor, pentru ca mi-au demonstrat ca sunt o firma de incredere si ca pot apela la ei ori de cate ori am nevoie de ceva.

Un comentariu la „Pantofi cu toc ieftini, sa stii ca exista!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *