Producator de containere cu diferite destinatii

Iti spun sincer ca atunci cand am auzit ca vor se ne mute in containere, mintea mea a facut analogia cu acele containere de marfa. Acelea transportate cu trenul sau cu tirul. Stii despre ce vorbesc? Am aflat totusi ca exista un producator de containere cu diferite destinatii. Inainte sa continui povestea, hai sa iti arat cum arata un astfel de container.

 

Sincer mi se par destul de interesante aceste containere. Desi pana sa aflu ca pot fi izolate suplimentar, ma gandeam ca pe timp de iarna vom ingheta la birou, dar asa cum am spus de cele mai multe ori, trebuie sa gandim sau sa ne documentam, inainte de a reactiona.

 

Hai sa vorbim putin si despre constructii din containere modulare. In primul rand trebuie sa stii pentru aceste constructii, se folosesc containere standard, cu dimensiunile urmatoare. 6058 mm(L)*2438mm (l)*2591mm (h).  Trebuie sa mai stii si faptul ca aceste constructii din containere modulare se pot realiza cu scara de acces interioasa sau exterioara.

Ce mi se pare destul de interesanta, este faptul ca acestea pot fi echipate in functie de cererea clientului. Stiu ca atunci cand m-am intors din concediu de crestere copil, langa biroul meu era un astfel de container. Abia acum imi dau seama ca acela avea aer conditionat. Cei drept era destul de confortabil.

Trebuie sa stii ca pe langa aparatul pentru aer conditionat, un astfel de container mai poate fi utilat cu  calorifere, grup sanitar, bucatarie, panouri solare si panouri fotovoltaice.

Mi se pare o inventie destul de utila, atata pe termen scurt cat si pe termen lung, fiind la fel de comod ca un biroul clasic.  Mai ales pentru ca pardoseala poate fi simpla sau flotanta ( inaltata ) pentru containere cu instalatii ce nu se vrea a fi aparente. Iti voi mai spune si ca finisanul pardoselii poate fi cu linoleum, parchet, gresia, mocheta sau alt tip de materiale destinat pardoselilor.

 Cauti un producator de containere cu diferite destinatii?

Asa cum iti spuneam m-am interesant, si am aflat ca ne vom muta intr-un container, m-am apucat sa caut informatii despre containere cu diferite destinatii, asa ma dat peste Termocontainer. Recunosc ca dupa ce am citit detaliile trecute pe site-ul lor, m-am linistit. In primul rand pentru ca stiam ca firma la care lucrez va apela pentru aceste containere la specialisti.

Stiam ca Termocontainer va fi producatorul de unde vor achizitionat containerele necesare pentru mutarea noastra. Asa ca daca esti in cautarea unui producator de containere cu diferite destinatii, vei stii sigur ca ei sunt cei mai buni.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *