Producator mobila la comanda in Bucuresti

Desi ma uit destul de rar la televizor, intr-o zi am vazut o stire legata de o firma de mobila. Iti spun drept ca intr-un mod ciudat stirea mi-a ramas in minte. Intr-un fel sau altul atunci cand m-am hotarat sa schimb mobila din casa, in minte mi-a venit aceea stire. Totusi am cautat producator mobila in Bucuresti, si asa am gasit un producator de mobila, la care sa apelez.

Inainte sa apelez la ajutorul lor, am inceput sa caut informatii despre ei, dar si recomandari. Dupa ce am gasit informatiile necesare am decis sa plasez comanda. Am inceput cu schimbarea mobilei din bucatarie.

Unde gasim un producator mobila de incredere?

Stiu ca internetul este un loc bun de cautat, fiind la indemna oricui, de aceea recunosc ca apelez la ajutorul lui ori de cate ori am nevoie de ceva. Iti spuneam ca am gasit producatorul de mobila de incredere, si ca m-am hotarat sa comand mobila pentru bucatarie.

Pe site-ul celor de la Pro Design Art am gasit o lista detalita cu tipul de mobila realizata de ei. De aceea trebuie sa iti spun ca mi se pare foarte interesanta faptul ca au o variata atata de larga de produse. Pro Design Art este un producator mobila la comanda, care va ofera garantia de 24 de luni. Ne ofera serviciul complet, incepand cu consultanta specifica de design interior, masuratori exacte. Aceste servicii sunt gratuite, la fel si proiectarea 3D. Pe langa aceste servicii ne mai ofera fabricarea pieselor de mobilier la comanda si transportarea mobilierului.

De ce sa apelezi la un producator mobila la comanda?

In primul rand pentru ca asa vei stii exact ce tip de mobila ai nevoie, pentru ca Pro Design Art iti pune la dispozitie un consultant specializat in decoratiuni interioare, el va face toata treaba dificila. In primul rand pentru ca va vei cu idei noi si special gandite pentru locuinta ta.

Daca te intrebi cum poti colabora cu ei, iti voi spune imediat: in primul rand trebuie sa trimiti prin e-mail schita mobilierului dorit, cu ajutorul acesteia veti primi o estimare legata de pret. In cazul in care talentul la desen lipseste, sau pur si simplu nu stiti exact ce va doriti, firma poate trimite un reprezentat, acesta va lua masurile necesare. Pe langa asta veti putea stabili materialele, tipul si culoare si solutiile constructive dorite.

Dupa ce au fost facut primit pasi, urmeaza semnarea contractului si achitarea avansului conform facturii, totul fiind legal si cu acte doveditoare. Trebuie sa mai stiti ca termenului de fabricatie este mentionat in contract, si ca puteti opta si pentru realizarea in regim de urgenta. Tot in contract este mentionat si faptul ca transportul si montajul este inclus in pret.

Ii puteti contacta la numarul de telefon  0726.234.342 si 021.642.76.21, dar si la adresa de email comenzi@prodesignart.ro. Acestea fiind spuse, daca doresti sa faci ceva schimbari in locuinta ta, si nu stii exact la ce firma de producator mobila la comanda sa apelezi, nu trebuie decat sa mergi pe mana celor de la Pro Design Art, ei vor stii exact ce tip de mobila sa alegi.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *