Rochiile de ocazie si accesorizarea lor corespunzatoare

Stilul feminin poate surprinde cu numeroase alegeri. Combinatiile tinutelor in moduri cat mai variate ofera femeilor posibilitatea de a-si fructifica creativitatea.

Tinutele de seara se considera ca nu ar prezenta prea multe optiuni si ca rochia aleasa completeaza intregul look. Complet gresit! Accesorizarea si combinatiile potrivite aduse unei rochii elegante sunt foarte complexe si presupun multa inspiratie.

Evenimentele care presupun multi invitati nu iti permit sa faci prea mari gafe in ceea ce priveste tinuta adoptata. Exista numeroase rochii ocazii speciale care pot fi purtate doar in maniera in care tu doresti, dar si tot atatea care impun respectarea anumitor criterii de moda.

  1. Opteaza pentru pantofii adecvati! Incearca mereu sa te raportezi foarte atent la rochia pe care o porti si ce model de pantofi se impune a fi purtati. Ia in considerare si sezonul in care te afli, nu poti opta pentru pantofi prea decupati cand gradele din termometru arata acest lucru ca fiind nepotrivit.
  2. Cauta o rochie care sa fie potrivita pentru orice seara! Cand nu cunosti foarte bine caracteristicile evenimentului la care participi si nu vrei sa apari prea eleganta ori cu o tinuta prea lejera fata de ceilalti invitati, sugestia cea mai sigura pe care ti-o putem oferi este little black dress. Are un caracter universal pentru orice iesire, plus ca asigura maximul de eleganta si feminitate.
  3. Combinarea potrivita a rochiei cu geanta. Geanta, fie ca e de tip plic sau clutch, trebuie sa se armonizeze vizual cu rochia purtata. In primul rand, nu opta pentru aceeasi culoare deoarece va avea un efect monoton, preferabile sunt culorile complementare. Indicat este, de asemenea, ca detaliile ce sunt aplicate pe rochie sa se gasesca si pe geanta.
  4. Amanuntele ce tin de machiaj. Culorile si tipul de machiaj pe care il vei folosi te va ajuta in a echilibra look-ul. In ideea in care vei opta pentru o rochie mai extravaganta, machiajul poate fi mai cuminte, ceea ce va creea un efect de compensare.
  5. Utilizarea bijuteriilor corespunzatoare! Incarcatura adusa de sclipirea bijuteriilor nu trebuie sa depaseasca o anumita limita. Daca rochia va fi simpla, fara prea multe detalii, este adecvata accesorizarea cu obiecte de dimensiuni mai mari, insa atunci cand rochia are deja suficienta stralucire, potrivit este ca acestea sa nu se foloseasca deloc sau doar accesorii mai discrete.
  6. Orienteaza-te catre rochii de calitate. Acest aspect este foarte important pentru a-ti desavarsi imaginea. Stralucirea nu iti va fi oferita de culorile puternice sau de paietele aplicate pe rochie. Eleganta si bunul gust sunt cele care garanteaza sclipirea, astfel ca investeste in tinuta pe care o vei purta.

Cum poti gasi o rochie de calitate la un pret accesibil

Magazinele cu un renume in lumea modei ofera preturi destul de costisitoare, astfel ca rochia ideala este foarte greu de gasit. Solutia este sa profiti de mici trucuri.

Un nou concept a luat nastere in ceea ce priveste achizitionarea hainelor la un pret mai redus, respectiv al magazinelor de tip outlet.

The Bag Shop este un outlet care dispune de o gama foarte variata de rochii potrivite pentru orice ocazie. Avantajul adus de acest magazin este ca rochiile disponibile apartin unor mari branduri internationale, iar costurile pentru achizitionarea lor sunt foarte reduse.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.