Subiecte dubioasa la prima ora

De vreo cativa ani incoace, aleg sa merg in ratb cu castile in urechi. Pur si simplu mi se pare groaznic sa aud ce se vorbeste in mijloacele de transport. De fiecare data mi se par obositoare sau pur si simplu ajung sa ma raman blocata. Pentru ca oamenii ajung sa aiba subiecte nepotrivite pentru acel loc.

Intr-o dimineata am auzit un grup de persoane vorbind despre jucarii sexuale Lovense. Era in jur de 7.30, toata lumea mergea la munca, si de la jumtatea autobuzului se aud o voce spunand tare si clar vibratoare. Iti spun clar ca aceasta este motivul pentru ca eu aleg sa ascult muzica.

Nu sunt genul de persoana se rusineaza, cand aude astfel de conversatii, dar sincer nu mi se par potrivite pentru un mijloc de transport in comun. Poti purta astfel de discutii in privat, nu intr-un loc in care toata lumea poate auzi despre ce vorbesti.

Cuvinte ca dildouri, vibratoare sau jucarii sexuale, nu ar trebui folosite la prima ora a diminetii, pentru ca oamenii din mijloacele de transport in comun, nu sunt obisnuiti sa asculte astfel de discutii la prima ora, nu suntem programati sa avem astfel de discutii la prima ora. In acel moment al ne gandim la cafea, la mancare sau pur si simplu la hartiile ce ne asteapta pe birou. Lucruri lasate cu o zi in urma, de aceea cred cu tarie ca astfel subiect ar trebuie discutate in privat.

Aceasta este un din motivele pentru care eu aleg sa ascult muzica in mijloacele de transport, ma pot gandi in voie la problemele mele, la ceea ce am de facut la birou, si cum imi voi stabili prioritatile. Recunosc ca daca intr-o zi nu ascult muzica, pur si simplu oboseala se instaleaza mult mai repede, si cheful de munca dispare la fel de repede cum a aparut.

In concluzie, daca alegi sa discuti despre anumite lucruri la prima ora a diminetii, te sfatuiesc sa o faci in privat, nu toata lumea este dispusa sa asculte astfel de subiecte dimineata.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *