Tipul din filme nu exista – Bogdan Stoica – recenzie

Aceasta carte a ajuns acum mult timp pe lista mea de carti dorite. Iti spun drept ca nu credeam ca voi ajunge vreodata sa o citesc, dar ma bucur ca am reusit sa fac rost de ea. Din punctul meu de vedere Tipul din filme nu exista, este genul de carte care te face sa te gandesti de doua ori daca o citesti in mijloacele de transport in comun sau nu.

Este prima data cand citesc ceva scris de Bogdan Stoica, la sfarsitul cartii am vazut ca detine si un blog, dar recunosc ca pana acum nu am auzit de el. Rusine sa imi fie, pentru ca tipul e fenomenal.

In primul rand ma asteptam sa fie un alt gen de carte, ma asteptam ceva in genul cartilor citite pana acum, dar uite ca aparentele inseala, si tocmai de aceea nu este bine sa judeti o carte dupa coperta.

Trebuie sa iti spun ca limbajul este putin vulgar, dar in sensul obisnuit, asa cum vorbeste orice barbat din Romania, nu pe ocolite, ci pe fata…asa cum ne este specific noua.

Am citit cartea in cateva zile, fiind vorba de o lectura usoara, amuzanta care starneste interesul celor din jurul tau. Mi s-a intamplat sa fiu intrebata ce ce carte citesc.

Cartea in sine, nu este o poveste, ci este o carte in care ne este explicata cum sunt barbatii. De ce intorc capul dupa fiecare fata care trece pe langa ei.

Am ajuns la concluzie ca pana la urma nu este ceva voit, ci pur si simplu o fac involuntar, in carte vei gasi explicatii despre modul in care gandesc barbatii, despre modul lor de a alege o doamna sau domnisoara.

Mi se pare genial modul in care li se adreseaza domnilor, oligofren si altfel apelative.

Nu am nimic cu domnii, doar ca ma bucur ca am avut ocazia sa citesc aceasta carte si recunosc ca abia astept sa le citesc si pe celelalte doua.

Ca tot a venit vorba Tipul din filme nu exista sunt 3 volume si pe toate trei le gasesti la Editura Univers.

Un comentariu la „Tipul din filme nu exista – Bogdan Stoica – recenzie

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *