Un univers al iubirii de oameni intr-un curs

Multe dintre meseriile practicate de oameni sunt un ocean de iubire. Cei care le practica revarsa asupra semenilor torente de dragoste, grija si intelegere. Iata o lista a acestor profesii:
-medic, indiferent de specializare. El studiaza tot timpul pentru a usura suferinta pacientilor sau a-i insanatosi, daca acest lucru mai este posibil. Exista doctori care se expun unor pericole mortale numai ca sa-si indeplineasca menirea.
-asistentele si infirmierele. In absenta medicului, ele sunt cele care dau primul ajutor bolnavilor, de aceea trebuie neaparat sa parcurga un curs infirmiera autorizat, oferit de un formator cu autoritate in domeniu.
-psiholog. El iti ajuta sufletul sa se insanatoseasca si uneori se incarca cu problemele tale, le preia asupra lui incercand sa gaseasca solutiile cele mai bune.
-profesor. Nici educatorului nu ii este usor sa lucreze in conditiile actuale si sa fie furnizor de stiinta si educatie in acelasi timp. Elevii vad in profesorul lor un model, de aceea responsabilitatea cadrului didactic este foarte mare.
-politistul, care vegheaza la linistea publica si uneori este ranit sau cade la datorie.
-judecatorul care restaureaza actul dreptatii.
-artistul care ne bine dispune si ne modeleaza prin ceea ce prezinta public.
-cei de la salubritate, domeniul greu datorita caruia avem aer respirabil.
In prezent sunt cursant cu acte in regula, cu drepturi si indatoriri la Cursuriautorizate.eu si fac un curs in care descopar un univers de cunostinte: cursul autorizat de infirmiera.
Iata motivele intemeiate pentru care l-am ales:
-cursul debuteaza cu un seminat gratuit despre acordarea primului ajutor. Acesta este deosebit de util in toate imprejurarile si beneficiile lui sunt uriase, cand pot salva pe cei dragi de la moarte.
-aflu cum sa acord ajutor fizic si spiritual bolnavilor. Infirmiera este si doctorita, dar si psiholog. Parcurgand cursul realizez cat de interesant este si il evaluez ca fiind un adevarat univers de cunostinte intr-un curs.
-pot darui semenilor care au nevoie dovezi de omenie si de dragoste. Ii pot ingriji cu hotarare pana cand se fac bine.
-se gasesc multe posturi bine platite, deci nu voi fi amenintata niciodata de somaj. In cazul in care ma hotarasc sa sacrific cativa ani din viata si sa lucrez in Germania voi avea un salariu mare si bonusuri care sa-mi permita sa imi fac o situatie, apoi sa ma intorc in tara mea draga si frumoasa.
-la absolvire obtin certificatul de inalta calificare valabil pe piata muncii din tara, dar si din strainatate
-pot socializa cu oameni care au preocupari similare cu ale mele. Cursul este gandit si ca o modalitate de coeziune sociala in jurul unei cauze nobile. Pauzele de cafea, lucrul in echipe sunt momente minunate.
-materiale didactice moderne si eficiente care ne starnesc curiozitatea si faciliteaza procesul de invatare.
-supotul material si spiritual acordat cursantilor de catre organizatori.
-dobandirea de cunostinte complexe practice si teoretice in cele 720 de ore ale cursului.
-efectuarea practicii in unitati spitalicesti mari.
In prezent mai am putin pana la absolvire si ard de nerabdare sa aplic pentru un post si sa le fiu utila oamenilor care au nevoie de mine.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *