Unde am gasit saltelele perfecte

Am decis ca este timpul sa schimb salteaua pe care o aveam deja de peste 5 ani. Stiu ca nu este indicat sa pastrezi prea mult timp o saltea din diverse motive. In primul rand, studii de specialitate arata ca si aceste produse au o durata de viata limitata. In functie de calitatea saltelei, termenul de valabilitate al acesteia este undeva intre 3 si 10 ani, dar nu este un criteriu batut in cuie.

Chiar daca ai o saltea relativ noua, exita anumite indicii care iti spun ca aceasta trebuie schimbata. Daca te trezesti cu dureri de spate in fiecare dimineata, nu te simti suficient de odihnit sau salteau prezinta denivelari, atunci este clar ca trebuie facuta o schimbare. Acest lucru l-am patit si eu cu salteau veche. Cumparasem una relativ ieftina si nu pot sa spun ca fusesem multumita de ea. Asa ca m-am hotarat sa fac un efort si sa iau ceva de calitate mai ales ca, in ultimul timp, nu ma mai odihneam absolut deloc bine.

O prietena mi-a recomandat un magazin unde puteam gasi absolut orice tip de saltea. Asa am intrat pe Saltele-Online si am fost placut surprinsa de gama larga de produse. Am ales doua saltele: una pentru dormitorul meu si alta pentru camera copilului. Pentru mine am comandat o saltea ortopedica alcatuita din trei straturi de latex intercalate cu doua straturi de cocos. Pentru camera copilului am luat tot o saltea din fibra de cocos, special creata pentru a sustine o pozitie corecta a celui mic in timpul somnului. Comanda a venit foarte rapid si cele doua saltele s-au potrivit perfect.   De atunci am reusit sa ma odihnesc mult mai bine si fiecare dimineata a fost altfel. Nu mai simt acea durere a spatelui si nici nu mai am senzatia de oboseala permanenta. Pot sa spun ca produsele de la Saltele-Online sunt alegerea perfecta pentru intreaga familie.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *