4 lucruri pentru care merita sa alegi oferte 2018 Maldive

Sa ajungi azi in Maldive este mai usor ca niciodata, mai ales ca exista oferte de nerefuzat la agentii de turism. Preturile sunt accesibile, iar o vacanta in Oceanul Indian este ceva de vis pentru multi dintre noi. Exista atatea motive sa ajungi in Maldive incat ar fi imposibil sa le enumeram pe toate, insa este destul sa stii doar cateva pentru a te convinge sa alegi oferte 2018 Maldive apeland la agentia Filadelfia Turism.

1.Exista multe insule nelocuite

In Maldive exista peste 2000 de insule dintre care foarte putine sunt locuite, asta inseamna ca poti sa vezi stilul de viata traditional al celor care traiesc aici din pescuit si agricultura, o adevarata calatorie in timp. Chiar daca pare ca toate insulele s-au format in mod natural, adevarul este ca unele dintre ele au fost create artificial cu nisip si alte materiale aduse de om.

2.Fiecare resort e situat pe propria insula

 Cu alte cuvinte, daca ai avut vreodata un vis sa iti petreci vacanta pe o insula unde sa nu te cunoasca nimeni, un loc cu adevarat izolat dar de o frumusete covarsitoare, o insula cu resort din Maldive este acest loc. Resorturile au propriile lor insule aici, iar majoritatea insulelor sunt foarte mici.

3.Se spune ca insulele vor disparea in viitor

Insulele din Maldive se afla chiar putin sub nivelul marii si acest nivel este in continua scadere. Ceea ce inseamna ca in viitor insulele ar putea disparea definitiv. Unele chiar au disparut deja. Asa ca, daca vrei sa vezi un loc de vis care e posibil sa dispara la un moment dat, acum ai ocazia, cu ajutorul agentiei Filadelfia.

4.Casutele pe apa

 Casutele amplasate pe pontoane direct in apa sunt aproape un simbol al Insulelor Maldive, ele fiind afisate in foarte multe imagini reprezentative pentru vacantele in Maldive. Acestea iti ofera ocazia sa privesti vacanta intr-un mod cu totul special. Insa aici depinde de gusturile fiecaruia, pentru ca unii ar prefera sa se relaxeze in aceste casute cu iz traditional, iar altii poate prefera sa stea sub o umbrela chiar pe plaja. 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *