Ai părul uscat și deteriorat? Iată ce măști poți folosi

Părul fragil și deteriorat are nevoie de o îngrijire specială care să conțină tratamente sau măști cu ingrediente specifice care să-i redea vitalitatea podoabei tale capilare. Așadar, dacă îți dorești un păr mătăsos și plin de strălucire va trebui, în primul rând, să alegi cu atenție produsele adecvate.

Părul uscat are nevoie de hidratare, așadar specialiștii recomandă să folosim o mască de păr eficientă care să contribuie la refacerea barierei naturale protectoare.

Ce măști pentru păr uscat poți folosi

 Mediul online este deosebit de bogat în produse cosmetice, astfel că odată cu evoluția eCommerce-ului, poți comanda cu ușurință de pe internet articolele care te interesează.

De exemplu, Gerocossen este un magazin online care are o gamă completă destinată îngrijirii podoabei capilare, așadar poți găsi atât produse concepute special pentru părul uscat, cât și măști care combat căderea părului.

Pentru un boost de vitalitate, poți folosi pachetul Keratin+ care conține:

 • Șampon pentru volum cu keratină și pantenol,
 • Mască tratament intensiv cu keratină și ulei de jojoba,
 • Balsam regenerant cu keratină și pantenol.

Dacă părul tău are nevoie de regenerare, poți utiliza masca de păr cu keratină și ulei de jojoba care restructurează și repară părul degradat, cu vârfuri despicate.

Uleiul de jojoba este un ingredient-minune deoarece în combinație cu keratina revitalizează și redă strălucirea podoabei capilare. În felul acesta, firul de păr va căpăta mai multă elasticitate și va avea un aspect mai sănătos.

Balsamul pentru păr uscat

 De asemenea, specialiștii recomandă să nu omitem din rutina de îngrijire a părului balsamul întrucât lipsa utilizării unui astfel de produs generează uscarea firului de păr.

Așadar, unul dintre produsele eficiente care reface structura fibrei capilare și care o fortifică în același timp este balsamul regenerant care are o formulă îmbogățită cu keratină și pantenol.

Utilizând acest produs după șamponare, părul se va bucura de menținerea unui nivel optim de hidratare și va fi ferit de agresiunile externe.

De regulă, este indicat să folosim produse din aceeași gamă, astfel că, pentru părul uscat, putem apela la unul dintre șampoanele de păr cu keratină ce poate fi utilizat împreună cu balsamul pentru rezultate excelente.

De altfel, atunci când ai părul uscat și despicat, cea mai frecventă soluție la care poți apela este să tai firele la vârfuri. Pentru a evita ca acest scenariu să se repete, poți aplica o mască specială puternic hidratantă în fiecare săptămână.

Cum poți combate căderea părului

Alte motive de îngrijorare pe care le au femeile preocupate de sănătatea părului lor este căderea firelor de păr și tendința spre îngrășare. De multe ori, aplicarea unei măști de păr sau a unui tratament eficient poate face diferența. Printre recomandările specialiștilor se numără pachetul-tratament împotriva căderii părului cu tendință de îngrășare Capilar+  de la Gerocossen care conține:

 • Șampon tratament împotriva căderii părului pentru păr gras;
 • Loțiune împotriva căderii părului;
 • Ser tratament împotriva căderii părului;
 • Balsam împotriva căderii părului.

Dacă te confrunți și cu problema mătreții, pe lângă cea a căderii părului, atunci ar fi indicat să folosești produse speciale pentru a rezolva aceste neajunsuri. Astfel, poți folos pachetul tratament împotriva căderii părului cu mătreață Capilar+ ce conține următoarele:

 • Șampon tratament împotriva căderii părului cu mătreață
 • Loțiune împotriva căderii părului
 • Ser tratament împotriva căderii părului
 • Balsam împotriva căderii părului.

3 comentarii la „Ai părul uscat și deteriorat? Iată ce măști poți folosi

 1. Eu am cam inceput sa renunt la balsamul de par si sa apelez direct la masti. hidratante de obicei. Momentan nu am gasit cele mai bune produse pentru mine, desi am incercat multe produse pentru par. Sunt cateva care imi plac, dar nu ma dau pe spate.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *