Cinci motive pentru a alege izolația naturala cu celuloza pentru casa ta

Te-ai hotărât sa iți construiești o casa însa nu ai conturate clar toate etapele? Renovezi o casa veche in care vrei sa te muti cat de repede? Iti amenajezi mansarda, pentru a o face locuibila? Daca răspunsul la oricare din aceste întrebări este da, atunci articolul de azi este pentru tine! Vei afla care sunt principalele beneficii pentru utilizarea acestui material ecologic, în casa ta.

● In primul rând, celuloza iți garantează o izolare termică de excepție (atât vara cat și iarna) – asta te ajuta sa ai deci costuri mai mici de întreținere. Știai ca o casă izolată cu celuloză consumă cu până la 35% mai puțin în anotimpul rece, față de o casă izolată cu vată? De asemenea, pe timpul verii, diferența de temperatura în interior va fi mult mai scăzuta. Iar dacă nu ai niciun fel de izolație, vei simți diferența chiar din prima zi. O testare completa poti vedea aici

Aplicând 20 cm de izolație (de vata bazaltica, minerala și celuloza), rezultatele vorbesc de la sine. In mansarda, vata bazaltica a lăsat ca temperatura să ajungă la 29 grade, vata minerală la 31 grade, iar celuloza la doar 25 de grade. Si celelalte teste de pe siteul izolatiinaturale.ro dovedesc eficienta sporita a celulozei.

● In al doilea rând, izolarea mansardei cu celuloza iți conferă confort și dintr-un alt punct de vedere! Nu doar ca te simți mai bine, dar nici nu mai ești deranjat de zgomotele din exterior (în special sunetul puternic al ploii, pe acoperișul de tabla).

● In al treilea rând, folosirea acestui material bio de înalta calitate (pentru poduri sau acoperișuri) iți garantează o protecție sporita împotriva focului, mucegaiului, insectelor și rozătoarelor. Cu toții știm ce pagube uriașe pot cauza toate acestea, nu e asa?

● In al patrulea rând, celuloza iți oferă o serie de avantaje tehnice pe care niciun alt material de pe piața nu ți le poate garanta, la ora actuala. Toate acestea se răsfrâng asupra timpului necesar manoperei, costurile ulterioare de întreținere sau reparație, bunei funcționari a diferitelor sisteme din casa, duratei de viata a locuinței etc. Astfel, merita mentionat ca:
– Celuloza își păstrează forma în timp (nu se lasă)
– Celuloza dă voie pereților și tavanelor să respire
– Pomparea izolației se face din mașină, fără mizerie în casă
– Întreaga operațiune de izolare durează puțin, ca manoperă
– Această metodă de pompare a celulozei umple orice goluri, găuri sau fisuri – astfel elimină punțile termice ce se formează la izolarea manuală

● In ultimul rând, te bucuri de garanția recuperării investiției în doar 4-5 ani (aproximativ) și ai parte de un certificat acreditat de performanta. De fapt, sistemul acesta de pompare a celulozei nu este deloc nou – fiind folosit de multi ani, cu succes, în tari din vestul sau nordul Europei.

Afla mai multe direct de la sursa și urmărește videourile (testările) comparative, la http://www.izolatiinaturale.ro. Bucură-te de promoțiile actuale și pune confortul familiei tale pe primul loc – în aceasta perioada a anului, în plus, ai parte și de transport+manoperă de pompare GRATIS (in functie de suprafata, de distanta si de valoarea lucrarii). Ai întrebări? Lasa un comentariu in spatiul de mai jos:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *