Cosmetice online, oare gasim si bio?

A trecut ceva timp de cand nu mi-am mai cumparat produse cosmetice din magazin, pur si simplu acum ceva vreme am inceput sa folosesc magazinele din mediul online, pentru achizitionarea lor. Intr-o zi am cautat cosmetice online, si printre rezultatea ma gasit site-uri de nu stiam, dar care au tot felul de produse cosmetice foarte bune.

De atunci cumpararea produselor a devenit un placere, pentru ca iti spun sincer…ca mi se mai pare mai usor sa cumpar cosmetice din magazinele ce au migrat in mediul online. In primul rand pentru ca odata ajunsa intr-un magazin clasic, tentatia este mult mai mare.

Daca de exemplu vrei sa cumperi produse cosmetice bio, cand ajung intr-un magazin de specialitatea din Bucuresti de exemplu, ai tendinta de a cumpara produse cunoscute, produse despre care ai citit sau care au fost prezentatea candva pe diferite bloguri sau site-uri. Dar daca alegi sa cauti cosmetice online, nu numai ca vei gasi o multime de rezutatea, dar printre acestea vei gasi si magazine cu produse bio. Magazine ce sunt doar in mediul online, si care iti pot oferi o buna alternativa in schimbul produselor clasice, deja consacrate.

De ce aleg sa cumpar cosmetice online?

In primul rand pentru ca sunt comoda, nu imi place sa aleg prin magazine pentru astfel de cumparaturi. Mi se pare suficient timpul petrecut pentru a cumpara haine, daca mai adaug si cateva ore pentru cosmetice…ei bine unde ajung?

Pe langa asta, asa cum spuneam mai sus, nu toate firmele care sunt in mediul online se gasesc si fizic. Adica nu toate au puncte de vanzare fizice. Acesta este principalul motiv, in primul rand pentru ca in mediul online , am gasit o multime de magazine cu produse cosmetice foarte bune, care nu se gasesc in magazinele fizice.

Ca tot ti-am spus de ce aleg sa fac cumparaturi din mediul online, atunci cand cautam cosmetice online, am gasit un site care te invata cum sa fac diferite produse bio. Sincer iti zic, ca nu stiu exact cum am dat de acest rezultat, dar ma bucur ca am facut-o. Totusi pentru mine singura dilema ramane aceasta: de unde oare pot cumpara ingredintele necesare?

Dar pentru ca sunt o persoana curioasa, m-am gandit sa iau legatura cu persoana din spatele site-ului si sa o intreb, si daca la un candva voi avea mai multe informatii, promit ca voi reveni un update, pentru ca stii si tu, cum iti poti prepara singura produse cosmetice bio.

In place sa folosesc produsele bio, mai ales cand vine vorba de cosmetice, pentru ca acestea sunt cunoscute pentru lipsa E-urilor, Parabenilor, dar si a ingredientelor cu denumire ciudata si tehnica. Acelea care sunt trecute in lista produselor cosmetice deja cunoscute.

Cand si timp, te invit sa faci  o simpla cautarea dupa cosmetice online, vei gasi o multime de site-uri, si printre rezultate se vor numara si site-uri care iti propun produse bio, viziteaza unul si dupa ce vei citii lista ingredientelor, si la ce se foloseste, vei intelege ca acesta este motivul pentru care eu aleg cosmeticele bio.

Un comentariu la „Cosmetice online, oare gasim si bio?

  1. Folosesc cosmetice bio de aproape un an si sunt foarte multumita de rezultate. La inceput am fost sceptica, dar incercandu-le am realizat ca s-a schimbat ceva la pielea mea. 🙂 Imi comandat online, mi se pare mai usor si fara bataie de cap. Sunt multe magazine de unde iti poti achizitiona astfel de produse dar eu l-am ales pe https://rfresh.ro/, are de toate pentru toti. 🙂

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *